Hiç kimsenin bu gibi konularda ne yaptığına ne dikkat ne de ilgi göstermiyorum, çünkü onların üstünde öneme sahip benim düşüncelerim, ve bu düşüncelerim bu kimselerden ibaret değildir, öyleyse onların yaptıkları benim için daima önem göstermekten ve üzerinde durmaktan uzak kalacaktır. Ayrıca tehlikeli mi yoksa değil mi diye sorma gereği duymuş olsaydım kendime, bu sorunun cevabı tehlikelidirden önce "aptaldır" olurdu, çünkü bir gerçekliği kamufle etmeye ihtiyaç duymaktadır, çünkü bu kimse kendine yetememektedir.
Kendine yetseydi cesurca sererdi ortaya bu kimse benliğini, ama görülmektedir ki ona cesareti yerine korkuları hükmetmektedir, çünkü o kendisini kendisinde bulamamıştır, onun varolduğu yerler kendisi dışında yerlerdir, bu yüzden korkunun sesini işitir kulaklarında, kendisini yokedecek olan korkunun, çünkü o kendisini benliğinin dışında bir temelin üzerine inşa etmiştir.
En çok tehlikeli olanını söyleyim... Hiç yazmaz etmez takmaz... bir nevi umursamaz tavırlar.. Salak gibi hep sen yazarsın.. Vurur kalbine hancerini ceker gider... Buda boyle.. En çok tehlikeli olan sey umursamazlık... Seni ciddiye almayıp baskalarıyla takılması seni hic gormemesi...
Neden tehlikeli olsun ki? Benim de yıllarca kapalı erkek arkadaşımla sürekli tartışma konusu oluyodu. Gece bazen uyanıyofum mesaj varsa okuyodum o uyanınca o saate kadar kimle konuştun niye girmiştin ya da kime yzdın vs. Sürekli tartışma konusu oluyodu. O da yetmezmiş gibi görüldüğü de kapattım kafa mis ;)
benimde kapali ama ben aslinda yanlis anlasilmalari engellemek icin kapatiyorum tehlikeli insan whatsapple ugrasmaz tüm hazine orda olmaz yapiyorsa disarda da yapar son görülmesi acik halde ruhunuz duymaz
Bu nasıl bir cümledir?’’last seen’i kapatan’’ niye son görünme değil de last seen hadi diyelim İngilizce yazmak istiyorsun bari tamamını yaz. Ayrıca seen Türkçe bir kelimeymiş gibi (‘) işaretiyle eki ayıyorsun. Dahi diyelim Türkçe olsun ki değil. Özel isim mi bu iyelik ekini tırnak işaretiyle seen den ayırıyorsun? Birşeyi yapacaksan becerebiliyorsan tam yap ya da hiç yapma iğreti duruyor. Canım Türkçeyi katlediyorsunuz. Özüyle konuşan insan kalmayacak.
Bence whatsapp’ta son görülmeyi kapatan insan tehlikeli değildir en sevdiğim insan modelidir kimseyle ilgilenmeyen kimseyle uğraşmak istemeyen gizli olmak isteyen tipdir. Fakat eğer bunu yapan bir sevgili veya flört veya konuştuğunuz biriyse emin olun tehlikelidir...
Bence bu insanın özeline tecavüzdür kime ne ne zaman girdi ne zaman çıktı mesajı gördü mü heps kapalıdır bende hatta grup mesajlarında bile okundu blgisi kalksa güzel olacak kimseninkinş merak etmem işi vardır yazamaz düşünmesi lazımdır vs vs ben de yaparım kimseye de hesabını sormam
Son görülmeyi kapatsa bile WhatsApp Plus ile rahatça ne zaman girmiş ne kadar durmuş kaçar dakika arayla girip kaçar dakika aktif kalmış gibi ve daha fazla bir sürü şeyinin görülebildiğini bilmeyecek kadar maldır 😂😄
Whatsapp'ta last seen'i kapatan insan bana göre tehlikelidir 😃 Sizce tehlikeli midir? > Bence bu soruyu soran tehlikelidir. Obsesif bozukluğu vardır. En ufak şeyleri kafasına takar. Hayatı zindan eder. Net.
Sevgili bakımından düşününce evet tehlikelidir, daha doğrusu açık net berrak deildir. benim özelim kimseyi ilgilendirmez gibi şeyler düşünülürsede o zaman sevgili yapmayacaksın arkadaş o zaman özeline ortak olanda olmamış olur 🤨😋
İnternet & Teknoloji konusunda 433 cevap paylaştı.
Üff sarı çizgiyi geçmişim artık masum değilim. Çok tehlikeliyim :D
Bir önemi yok şahsen son görüldüydü mavi tikti vesaire. O yüzden hem bana hem karşıdakilere zorluk çıkarmamak için kapatıyorum. En azından girip bakıp çıkıp heba olmasın zamanı
benim için gereksiz bir özellik. zaten mesai saatleri dışında aramalara, mesajlara cevap vermiyorum. beni tanıyanlar da mesai saatlerim dışında aramaz beni. bende son görülme açık olsa ne olmasa ne
Son görülmeyi kapatan insan yerli yersiz mesajlardan bıkmıştır, kafasının rahat olmasını istiyordur bence başka sebep aramaya gerek yok. İşediğimiz saatide mi paylaşalım yani..
Benim de kapalıdır fakat bu tehlikeli olduğum anlamına gelmiyor. Sonuçta o uygulama benim özelim, özel alanım. Hangi zaman diliminde aktif olduğum ve aktiflik boyunca kiminle konuştuğum beni ilgilendirir. Bu konularla ilgili başkalarının yargı dağıtması doğru değil.
Hayır saçma bence. Benim rehberim kalabalık baya 1412 kişi var cevap vermek istemediğim insanları olduğu için değil son görülme profili bile kapatıyorum
En İyi Cevaplar