playstation network hesabını kapatamıyorsunuz. şifre değiştirip konsoldan lisansını iptal ederek tedbir alabilirsiniz. konsol haricinde psn hesabınızı satabilirsiniz. sormak istediğiniz başka sorular varsa yardımcı olmaya çalışabilirim.
elbette kullanabilirsiniz. ana menüden ayarlara girip, playstation network kısmına giriş yapın. ana hesap olarak etkinleştir’e girin diyorsunuz hemen altta etkinleştir diyorsa zaten sıkıntı yok eğer demiyorsa devre dışı bırak diyin. en sonda konsolunuzu formatlayabilirsiniz. playstation 5 almak gibi bir düşünceniz varsa satmamakta bir tercih olur. playstation 5’in geriye uyumluluk sistemi sayesinde eski nesil oyunları da çalıştırabileceğini okumuştum. sorularınız varsa burdayım.
Ana hesabı devre dışı bırakıp format attığımızda ps4 tekrar açıldığında aldığım oyunlar karşıma çıkmaz değilmi? Tamamen sıfır bir şekilde karşımıza gelir. Çünkü ben bir kere sıfırlamıştım sistemi tekrar açıldığında oyunlar filan olduğu gibi duruyordu cd li oyunlarda duruyordu
konsolu formatlarsanız, tüm oyunlarınız silinir. konsola hesabınızı yeniden eklerseniz psninizde bulunan oyunları tekrar yükleyebilme şansını elde edersiniz. format şekilleri değişebiliyor bazen konsolun ayarlarını sıfırlarsınız ancak oyunlarınız kalır bazen tamamen format atarsanız her şey silinir.
rica ederim, hiç önemli değil. istediğiniz soruları sorun yardımcı olurum. neticede bu cihazı zamanla kullana kullana öğreniyoruz. geniş bir sistemi mevcut. sorunuzun cevabına gelince öncelikle psn hesabınızla alakalı yukarıda anlatmış olduğum ( eğer isterseniz tekrar daha detaylı bir şekilde anlatabilirim ) işlemi yapın. en son ana menüden ayarlara girin. sistem diyin. en aşağıya inin sıfırlama seçeneği karşınıza çıkacaktır.
hızlı ve tam olarak formatlama seçeneği karşınıza çıkar. hızlı derseniz kısa süre içerisinde işlem gerçekleşecektir. tam derseniz 3 4 saatlik bir formatlama durumu olur. en son formatlama işi bittikten sonra usb kablosuyla dualshock 4 denilen ps4 kolunu cihazınıza takın. kolun ortasındaki ps tuşuna basın kolda ışık yandıktan sonra aynı yere bu sefer basılı tutun ve turn off diye bir şey çıkacak ona bastığınızda konsolunuz kapanacak ve satılmaya hazır hale gelecektir. kutusuna kaldırırsınız.
Anladım sizce hızlımı yoksa tam formatmı atmalıyım be hızlı format atmıştım ama sizin dediğiniz gibi psn hesabını ana hesapdan devre dışı bırak işlemini yapmamıştım acaba o yüzdenmi oyunlar gitmedi
hızlı formatta oyunları silecektir. her şeyden önce ana hesabı devre dışı bırakma işlemi yapılmalıdır. konsolun sadece ayarlarını sıfırlayabildiğiniz oyunları muhafaza eden bir sıfırlama sistemi mevcut.
En İyi Cevaplar