Arkadaşlar ilk çıktığı zaman Samsung note 9 almıştım. Çok memnundum. Ama son bir haftadır aşırı derecede ısınmaya başladı. Oysa hiç ısınmazdı. Telefona twrp yükledim. Yani sistemini değiştirip root attım. Ve bir kaç kez sarjda oynadım. Bataryada mı sorun var. Bundan olabilir mi acaba?
batarya telefonu ısıtmaz. ısıtsa ısıtsa işlemci ısıtır o da arkada çalışan uygulamalar yüzüncen veya şebeke kullanımı yüzünden olur. ayrıca yaz geldi. yazın telefonların arkası ateş gibi olur. klimanın bulunduğu ortamda hala dokunulmayacak kadar ısınıyorsa servise ver.
Ha bir de, Dr web lite kurun. Güncellemeleri yapın ve telefonu full tarayın. Zararlı yazılım yediyseniz arka planda çalışır ve telefonunuzu sömürür. Genelde root toolların çoğu gömülü virüsle geliyor. Kolay gelsin.
Hemen şimdi başlarsam yarın biter)) söylediklerinizi yapayım atarım. Telefonun sol orta kısmi yani ses ac kapa kısmı çok ısınıyor. Şarjda bile ısınmaya başladı.
:D Tarama 1 saat sürüyor ortalama onun fotosuna ihtiyacım yok. volume tuşu hizasında orta işlemci oluyor. Telefonunuzu sömüren bir uygulama var gibi geldi bana.
Isı aşırı değil batarya da. yoğun kullanım derecesini 2 derece geçmişsiniz. Dr web ile güncelleyip tarayın. Cpu-z de soc menüsünde cpu çekirdeklerine bakın sürekli yüksek mi çalışıyorlar. https://www.youtube.com/watch?v=kNnUMoiuDZQ
Tabi ki yoğun kullanım işlemciyi ısıtır. kılıfınız kalın silikonsa telefon çok hava alamaz vs vs. Öyle yangın var gibi bir durum yok gibi. Dr web bişi bulamazsa arka planda çalışan gereksiz uygulamaları temizleyin yeterli.
Ha bu arada root garantiyi bozar. Ama telefonunuz açılamaz hale gelip servise verirseniz anlaşılır. Orjinal rom yükleyip rootlamadan servise verebilirsiniz.
Bunu aldigim yer ancak garantiye gonderebiliriz dedi ve 10 gun surebilirmis. Ve root attigim için garantisi geçersiz. Çok masraf olur. bir batarya 300 lira
En İyi Cevaplar