Ben fotoğraf, video atarken çekiniyorum. Güzel mesajlar, yorumlar paylaşan arkadaşlarıma cevap verirken de çekiniyorum. Hatta çok çok fotoğraf çeken biri olmama rağmen, kendi fotoğraflarımı az paylaşırım, o kadar da az değil tabii 3 ayda bir falan, o da bu huyumu yenmek için ama pek işe yaramıyor. Sizce gariplik ben de mi? Eskiden burada soru sorarken de çekinirim, şimdi bunu aştım, şaka gibi biriyim. #Mireya
Duruma göre değişir. mesala yemek yerken ben kesinlikle atmam arkadaşlardan da benim olduğum kareyi atmalarını istemem. ya da yeni bir şeyler aldığın zaman vb bunlar benim şahsi görüşüm görgüsüzlük gözüne sokma korolmusluk WhatsApp tercihimdir bir nevi
Bana bir laf çarpıtma sezdim sanki... Instagram her şeyi barındırıyor ve eğlenceli bir platform bu yüzden açtım, fakat fotoğraf paylaşmamayı istemem sonrasında gelişen bir durum oldu.
Hicbir canli cirkin degildir bunu unutma sende güzelsindir öyle düşünme sende güzelsin bence artik bu düsünceyi sil at hayatindan insan degerlidir ALLAH hic cirkin insan yaratirmi hic hadi simdi kalk silkelen kendine gel aynanin karsisina gec ben güzel bir kızım de 🤗🤗😊😊
Ahaha Ya ben de utanacağım şeyler koymuyorum ki, sradan fotoğraflardan bahsediyorum. Örneğin; manzara önünde gülümserken, kahveyi yudumlarken, kitap okurken gibi gibi...
Yok yanlış anladın sanırım utanacağın şeyler yapıyorsun demekki demedim ki, 🙈 yani utanacağın şeyler yapmıyorsun çekinme ben yapmıyorum çekinmiyorum da demek istedim🤭🙊
Evet 🙄 bende cok çekinerek atıyorum hatta atmıyorum kullanmıyorum actigim zaman şu iyi şunu atiyim diyorum sonra ya ne gerek var diyorum garip şeyler oluyor. Ve evet insan iliskileride oyle rahat olmadığım insanlara tam kendimi ifade edemiyorum istemedigimi dile getiremiyorum bazen çok garip oluyor. Çekiniyorum
İnanmıyorum benden bir tane daha var🤭🤭Bende senin gibiyim instagramdan hiç fotom yok o yüzden yıllardır da böyleyim hem utanıyorum Hem de ne gerek var diyorum elalem niye benim fotomu incelesin
Çekinmek değil de sosyal medyada foto barındıramıyorum sevmiyorum kalabalığı bir de bir süreden sonra sıkılıyorum siliyorum çok azdır instada fotom bu yüzden bazen egoistçe geliyo bir de
En İyi Cevaplar