Blog okur musunuz?
İlginç bulduğunuz ya da sevdiğiniz için takip ettiğiniz bloglar var mı?
İlginç bulduğunuz ya da sevdiğiniz için takip ettiğiniz bloglar var mı?
Uyanık kalmak için uyumak zorunda olan bütün canlılara ithaf edilen (bu tabire bitiyorum) ve benim de sıkı bir takipçisi olduğum link Yorgan/Döşek
Ekşi sözlükte yaptığı yorumlarla ilgimi cezbedip,sonrasında bloğunu keşfettiğim, film analizlerine aşık olduğum link Azuth
Fazla yazmamasından dem vurduğum, arada kendinden de bir şeyler paylaşan tatlı bir müzik bloğu link Cafe De Pass link
Okurken keyfime keyif katıp bir yandan da beni gülücüklere boğan Stockholm Sendromu 'ndan link başkası değildir :)
Farklı bir hatun, öteden beri severim link Voodoo Girl
Moda bloglarından Blonde Salad link yeri ayrıdır. Tarzı harikadır.
Blogspotun bir ara anlamsız yere kapatılıp sekteye uğramasıyla Wordpress'e geçen fakat okuyucuları bir gram eksilmeyen Hesionka link Tarzı gibi harika olan satış bloğunu da ayrı severim. Özgür ve özgün bir hatun
İsmi gibi sinema kokan Avrupa Sineması link
Ayrıca makyaj bloggerlarından Temptalia link ve Karla Sugar link oje tanıtım blogları olan nail juice link ve lextard link
Dizüstü Edebiyatı 'nı baştan çok farklı bulsam da sonrasında Pucca 'yı değiştirdiğine inandığım fakat son yazılarıyla tekrar bizim eski Puccamız olan link
Pucca diyince Aklıma gelen, p.ç güveysinden hallice olan Sami Hazinses link ve HBBA link
* Ayrıca bu saydığım bloggerların bazılarının twitleri de çok keyiflidir. Eee ne de olsa twitter da bir mikro-blog sayılır :D
** Uzun yazdım farkındayım, blogları seviyorum ! :))
Unutulmuşum? (Şaka yapıyorum o kadar da megaloman değilim sanırım..)
Şaka yapmıştım (Gülme efekti yapmasam da öyleydi..)
Bizzat kendi blogum vardı ve hakkımda dava açılınca şevkimi kırdılar ara verdim. Bakalım tekrardan yazarım. Ayrıca genelde internet ve teknoloji bloglarını takip ediyorum.
Cevap
2Cevap
okuyordum ama blogspot yasaklanmıştı tekrar geri mi açılmış? aslında ben deviantart.com daki blogları da okuyorum eskiden yazardım da
Hem okurum hem yazarım...
Bu kötü bir cevap mıydı ki - vermişler? Hayret ediyorum bazen buradaki profile!
blog nedir , söylermisin
yazili olarak anlatılan ..birisinin hayati
bir şahıs kendi sayfasında kendinden bahsedip günlük yazar gibi blog sayfasını dolduruyorsa bu böyle olduğu için ona blog diyemeyiz. blog u genel bir sistem adı gibi düşünün.
tr.wikipedia.org/wiki/Blog
birde biyografi var arkadaşımız onunla karıştırıyor herhalde
tr.wikipedia.org/wiki/Biyografi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar