az takipçili erkek varda az takipçili güzel kız var mı sen onu sor o daha zor.. erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun bir mesleği yoksa takipçisi yoktur kadın güzel olursa ne kadar boş olursa olsun takipçisi boldur mesaj atanı çoktur
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
tipi güzel ama beyin yok gene o kızın yüzlerce takipçisi mesaj atanı vardır.. bedensel özürlü kızın bile bir sürü takipçisi hayranı vardı :D ne abaza bir ülkede yaşıyorum ya :D :D :D cinselliğin afrikası :D :D :D
İnşallah gerçek psikolog değilsinizdir yoksa hastalara acırım. Bedensel engelli kızın çok takipçisi var ne demek hepimiz birer engelli adayıyız. Böyle konuşmayı hiç yakıştıramadım.
ya kız hem cüce hemde sakat ona bile fotoğrafın altına yorum geliyordu çok güzelsin söylesin böylesin tanışalım mesaj at falan yazıyorlardı kız tipsiz gerçi sümüğümü atmam ama cinselliğin afrikası işte :D :D :D
İnternet & Teknoloji konusunda 810 cevap paylaştı.
İnstagramda her yerde gördüğüm bu soruya KS de cevap vermek de varmış :D bir dönem takipçiye heves ettim ama gereksiz saçma şimdi ki nesil bot basıyo panelle falan kasıyo kendini tatmin etmekten başka bir şey değil :D
Az takipçili manzara resimleri beğenen bir erkek vardı beni beğeniyordu eskiden kabul etmemiştim. Evlilik amaçlı ciddi biriydi ben de evlilik düşünmüyordum o yüzden kabul etmemiştim.
ah gene bir dış görünüş sorusu daha :( anlam veremiyorum yakışıklıysa ne oluyor ya da güzelse yani evlenince mutlu mu oluyorsunuz ya da sevgilin olunca onlar mutlu mu oluyorsunuz anlam veremiyorum
En İyi Cevaplar