WhatsApp da çift tık olmamışsa okumamış mıdır
2 gün oldu
2 gün oldu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek tik varsa yolda
İki tik varsa gitmiş
Mavi İki tik varsa okumuş
(Eğer gizlilikten ayarladiysa o tikler, okusa bile mavi olmaz)
WhatsApp Plus kullanıyorsa, o nasıl görünmek istiyorsa sen onu öyle görürsün
Mavi tık olmamışsa okunmamış mıdır?
Girip duruyor WhatsApp a. Tamam umrunda değil mesaj ama. Okumamış mıdır sözlerimi. Çift gri tık şu an
Dedim ya, WhatsApp ayarlarından, kendi okundu bilgisini kapattiysa okuyup olmadığını anlayamazsın.
WhatsApp Plus kullaniyorsa mesajın iletildi bilgisine kadar kontrol edebilir.
Girip duruyor WhatsApp a. Tamam umrunda değil mesaj ama. Okumamış mıdır sözlerimi. Çift gri tık şu an
Okunmamıştır lakin okundu bilgisini kapatırsa okusa bile mavi olmaz çift tık olarak kalır. Tek tik iletilmemiş iki tıkta iletişmiş olur okundu açıksa mavi olur kapalıysa dediğim gibi gri çift tik kalır anlayamazsın okuyup okumadığını 😉
Uzunca yazdım merak edip okumadı mı
Orasını ben bilmem okundu bilgisi kapalıysa anlayamazsın mavi tık okuduysa okumuş
Yazdığının üzerine basılı tut bilgi kısmını aç ne zaman iletilmiş saate bak o sürede girmiştir illaki dersen okumuştur 😉

Bu okundu... ne demek olugor 3 noktalı
şu an benimle dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam 😒
Saat19:18 de mesaj ona ulaşmış
Ama okunmamış ya da okundu bilgisi yok bu yüzden mavi tikin yanında saat yok 😉 son görülmesi açık mı?
son görülmesi açık
O okundunun yanında neden üç nokta var mavi tık var
Son görülme saati kaç
Demin 23.15
Mesaj 19:18 de ona gitmiş o 23:15 de en son girmiş se okumuştur onu okundu bilgisi kapalı olduğu için mavi tik yok ve okunma saati yazmıyor bu sebeple 3 nokta var. 😉
Mavi veya gri olarak çift tik yok ise henüz mesaj görülmemiştir. Hatta gönderilmemiştir.
Cevap
7Cevap
Hayır gadası
Kesin okumamış diyemeyiz
Çift tık olmamışsa iletilmemiştir.
Belkı okunur bilgısı kapalıdr
Okunmus bılgısı kapalıysa okunsa da grı olur
Mavi tiki açtı diyelim mesajım mavi tik olur mu
2 gün oldu attığım
Onu bilmiyorum
ya interneti açık değil ya da wp yi silmiş
Çift tık olmadıysa onun telefona ulaşmamıştır
Çift gri ise okumuş da olabilir ayarlarına bağlı, görmemiş olması ihtimali yok whatsappta online oluyorsa. Cevap vermek istemiyordur
Görüldüsü kapalı olabilir
Okundu bilgisi kapatıldığında mesajları açıp okusan da mavi tık olmaz, onu diyorum.
Mavi olması lazım tiklerin
İletilmemişdir
Iletilmemis
Evet
Görüldü kapalıdır
Sebe 2019
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar