Hala mesaj atmadı, sizce ne yapmalıyım?

merhabaaa. açık bir şekilde yazmaya karar verdimm. benim eski sevgilim 1 seneden sonra bana tekrar döndü yalvardı ben dönmedim ama konusuyoduk çünkü seviyorum hala onu malesf.

buluştuk bununla neyse herşey gayet güzeldi. kalkçakken ben çıkardım kendi paramı kendim veriyim diye yok dedi dışarı çıktık oflamaya falan başladım bende bişey diyemedim. hani zor durumdaysan ben veririm para acelesi yok dedim çıkardım buna parayı verdim. oda aldı.aradan 2-3gün geçti aynı olay yine oldu. sonra bana gelirken sigara al parasını ben veririm dedi.bende alamam falan dedim ama sonuç olarak aldım.

bunlar böyle üst üste gelince kendimi kullanılıyo gibi hissettim. bigün yine oturuyoruz telefonumu aldı bende verdim. birsuru erkekle mesajlaşmışım ama sanıldği gibi değil. hatta mesajın biri aynen şu ahmet.şu cafe numaranı vermiştin ou gorunce ben kötü oldum bozuldm kötü kız gibi hissettim kendimi. bu benim batıkentten arkadaşımdı oysaki. açıklama yaptım buna.oda tamam bidaha görmeyim bu mesajları kafan kurup kurup da bana sakin mesaj atma dedi. ogün hiç mesajlaşmadık. ben dayanamayıp ertesi gün mesaj attım. cevap vermedi aradım meşgule attı bende birşey yapmadım.

sonra arkadaşımdan öğrendim şirketlerinde toplantı varmış sonra geri dönememiş falan . allak bullak oldum. bana hala mesaj atmadı sizce napmalıyım? Karasızımm yardımm ederseniz çok sevinirimm
Hala mesaj atmadı, sizce ne yapmalıyım?