Aylar sonra gelen telefon ?

ayrıldığımız 8 ay olmak üzere.. bu arada görüştük hep yani o mesaj atardı bi şekilde ulaşmaya çalışırdı ayda bir de olsa .. ve her konuşmamızda ne yapar eder eskilerden bahsederdi pişmanlığını dile getirirdi ..

bende bittiğinden beri onun gibisini asla bulamıycağımı bilerek yaşadım .. o zaman onu suçlardım ama asıl hata bendeymiş o çok dayanmış bana ama geç anladım bunu .. sürekli ayrılmak istedim o ise sürekli direndi ama bi yere kadar ayrıldık işte 2 hafta sonra son bir şans istedi ama bi kere bağlar koptu bir hafta olmadan tekrar ayrıldık ..son konuşmamızda hala bana karşı bişiler hissettiğini açıkça dile getirdi .. ama önemi yok artık aylardır birbirimiz olmadan çok güzel yaşıyoruz ..

herneyse sabah aramış telim kapalıydı ( ama 8 aydır tek bayramda aramıştı o zaman da açmamıştım bir de şimdi aradı dğer konuşmalrımız hep face yada msndendi ) açtım mesajı geldi bidaa aramaz diye düşündüm ama aradı tanımamazlıktan geldim kapattım teli yüzüne benim diye mesaj attı cevap vermedim .. yarım saat sonra tekrar aradı açmadım bişi mi oldu diye mesaj attım sonra halini hatrını sormak için aramıştım dedi .. böyle işte ne bu aylar sonra biliyorum birdaha olsa bile eskiye asla dönmez .. fikriniz nedir söylermisiniz ?
Aylar sonra gelen telefon ?