İnternet & Teknoloji Arkadaşlar ben bir bildirim sesini ariyorum? Erkek133 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu bildirim sesi eskiden vardi şu an bulamıyorum bebek gülme sesi Messengerda kullanıyordu Messengerde bebek kıkırdamasi olarak geçiyordu bana yardımcı olursanız sevinirim 🤗 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bildirim sesi elimde şu an baby giggle Arkadaşlar ben bir bildirim sesini ariyorum? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/OEooUCNAHoc 1 4 Yorumla Erkek133 +1 yıl Teşekkür ederim ama bu değil eski bir bildirim sesi Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Valla bilmem ben de buldugumu paylastim. Dediğin sesi hatırlamıyorum. Yorumla Erkek133 +1 yıl Eski bir bildirim sesi Messenger kullanıyordu bebek kıkırdamasi olarak geçiyordu ismi şu an güncellemeyle kaldırdılar bir ara modaydı o mesaj sesi Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Mesaj kutunu ac bulursam yazarim sana. Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çocukluğuma gittim resmen bulursan bana da yorum yap aga ya sadasd 0 8 Yorumla Erkek133 +1 yıl İnşallah aga arıyorum Yorumla Erkek133 +1 yıl Hangi telefon olduğunu hatırlıyornusun belki bulabilirim o zaman Yorumla BakirBirBey +1 yıl Yok abi ya maalesef sabahtan beri onu düşünüyorum Yorumla Erkek133 +1 yıl Ses nasıl atabilirim buraya Yorumla BakirBirBey +1 yıl Buldun mu Yorumla Erkek133 +1 yıl Hayır ama elimde ses kayıt var Yorumla Erkek133 +1 yıl Nasıl atabilirim belki öyle bulabiliriz Yorumla BakirBirBey +1 yıl 11ozgurdeniz11 instagramdan atilabiliyorsa oradan atar misin Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hiç messenger kullanmadım :/ 1 2 Yorumla Erkek133 +1 yıl Yapma be o zaman oldlar bilir sağlık olsun Yorumla единорог +1 yıl Evett Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Zedge sitesıne baktın mı? 0 1 Yorumla Erkek133 +1 yıl Evet bulamadım maalesef Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Ben dın dını biliyom onu bilmiyorum da :) 0 0 Yorumla
BilgiYok Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Zedge uygulamasında muhakkak bulursun. 0 1 Yorumla Erkek133 +1 yıl Bulamadım maalesef Yorumla
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl MSN'de o sesi kullandığımı hatırlamıyorum 0 1 Yorumla Erkek133 +1 yıl Bebek kıkırdamasi olarak geciyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Teşekkür ederim ama bu değil eski bir bildirim sesi
Valla bilmem ben de buldugumu paylastim. Dediğin sesi hatırlamıyorum.
Eski bir bildirim sesi Messenger kullanıyordu bebek kıkırdamasi olarak geçiyordu ismi şu an güncellemeyle kaldırdılar bir ara modaydı o mesaj sesi
Mesaj kutunu ac bulursam yazarim sana.
çocukluğuma gittim resmen bulursan bana da yorum yap aga ya sadasd
İnşallah aga arıyorum
Hangi telefon olduğunu hatırlıyornusun belki bulabilirim o zaman
Yok abi ya maalesef sabahtan beri onu düşünüyorum
Ses nasıl atabilirim buraya
Buldun mu
Hayır ama elimde ses kayıt var
Nasıl atabilirim belki öyle bulabiliriz
11ozgurdeniz11 instagramdan atilabiliyorsa oradan atar misin
Hiç messenger kullanmadım :/
Yapma be o zaman oldlar bilir sağlık olsun
Evett
Zedge sitesıne baktın mı?
Evet bulamadım maalesef
Ben dın dını biliyom onu bilmiyorum da :)
Zedge uygulamasında muhakkak bulursun.
Bulamadım maalesef
MSN'de o sesi kullandığımı hatırlamıyorum
Bebek kıkırdamasi olarak geciyor