Google'a yazdığın zaman çıkıyor. Hatta youtube'da bunula ilgili çözüm videoları var. Videoda anlatılanları aynen yapman yeterli; yanlış hatırlamıyorsam sana bir yama indirtiyor, yamayı da link olarak verir. Şekil-A'da görüldüğü üzere:
Sorun olmaz sadece masaüstü özelliklerinden faydalanmazsın ekranın siyahlaşır çok uzun süre öyle kalsa masa üstüne erişemezsin verdiğim program ile tek sefer üstüne tıkla bilgisayar yeniden açılacak ve etkinleştirdi diye yazı çıkacak basit bir yöndem zor değil kolay gelsin
Ya sen indir çok basit ben kendim format attığım zaman bunu kullanıyorum onu etkinleştir sonsuza tek format atana kadar öyle kalır o bölgeye tıkla bilgisayarı yeninden başlatacak etkinleştirecek
HİÇBİRZAMAN CRACK ÖNERMEM ! Arkadaşlar , crack yazılım aslında çalışırken internet bağlantısı dağıtmak için Dns , Vpn , Xdf kullanır. Bunlar Port üzerinde açıklık yapar , bu bazen köle bilgisayar dediğimiz Rat*a bazen de bir Dos makinesine dönüşebilir. Crack yazılımlar hem performans , hem bilgi saklama koruması , hem de bir gün aldığınız orijinal bir program ile beraber taratılırsa yakalanabilir. Microsoft 1250€ , 350€'da bu yazılımı bir microsoft patenti olan bilgisayara kurduğunuz için internet ip adresinize tanımlayabilir. Bu konuda VPN Hiçbir işinize yaramaz. İnternet sağlayıcıya kimlikle gönderilen bu ceza , Tazminat davası zarflarının evinize gönderildiği şekilde gönderilir size.
Crack , aslında düşünmediğiniz kadar zararlı bir sistem ortamı açabilir. Kullanabilirsiniz. İnternet bağlantısı yapmadığınız sürece crack kalıcıdır. Yaparsanız ve yakalanırsa , ciddi bir suç cezası vardır. Ben sadece uyarıyorum. Bende bir yazılım geliştiricisiyim.
@7kişiliklihürmüz Şey : D Bunun tecrübesi , World Design of Best ( Paris Tower ) Race'da , Kullandığım 3DS Max Studio programını crack kullanarak katıldığım yarışmada 1. olduktan sonra ödül için sistemimi incelediklerinde , yakalattığım program için 15.000 Türk lirasına denk cezadan sonra anladım : D
Bu arada yazmayı unutmuşum. KM-Pisco , Linux ile yazılmış bir ZombieComputer virüsüdür. İnternet ile çalışmayıp kendisini pasif tutarak bir worm yayar. Ve yaydığı worm ile beraber bilgilerinizi microsoft , ya da en yakın bilgi işletim sunucusu ile polislere yönlendirir.
@7kişiliklihürmüz Ahah :D Ama internet bağlantısı olmadığı sürece işe yarıyor. Nasılsa rat. Bu arada , o programı ben kendim yazmadığım sürece kullanmam : ) Sistem yönetimi konusunda her daldan programa sahibim. O değil de , az önce CorelCAD'a 540€ verdim.
Bilgisayarla içli dışlı olmakta zor be. Hatta işinin bu olması. Ben de programcılık okuyup yazılım mühendisliğine tamamlamak istiyorum. Çok masraflı ama gözüm korkuyor :D Acımadı mı :(
@7kişiliklihürmüz Ülkeniz Türkiye , bu konu hakkında daha yeni açılıyor. Sana şimdiden öğrenmen gerekiyor diyorum , bu sana benim gibi bir yazılımcıdan tavsiye olsun. Bu arada yaşım 16 , ve 6 yaşımdan beri ağ uzmanlığı ile ilgileniyorum : )
eğer sorunun çözülmediyse bu linke tıkla www.fullprogramlarindir.com/...slama-programi.html chew-wga dosyasını indir ve çalıştır apply yazan yere tıkla gerisini kendisi halleder ve bilgisayar kapanıp tekrar açıldığında key aktif hale gelir antivürus programı varsa devre dışı bırak
Windowsu satın alman gerekiyor verecekleri kodu oraya yaz ve etkinleştir. Şaka şaka uwd diye program var onu indir kur. :D
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hacı abim Allah ne muradın varsa versin Allah razı olsun Allah seni bağışlasın 🙆🙆 dur ya illegal bir problemde yardımcı oldun diye Allah razı olsun mu denir azhdjdjg tövbe tövbe ya 😂 😂
En İyi Cevaplar