terrarium apk diye yaz googleye android uygulama bu burdan herseyi izleyebilirsin kur beceremez isen yardimci olurum bende the walkimg dead hayraniyim ordan izliyorum harika bir uygulama..
Ya bak benim dedigimi kullanirsa telde asiri rahat edersin laptopta falan torrent olayi sikinti mesajlarimi hizli cevap verebilsen adim adim ilerleyebiliriz insta ya da face kullanmiyorum ancak burdan yazabilirim..
Bak kardesim numarani ver bana iki dkda halledelim yoksa baska yolu yok artik telif cok agirlasti.. program dunyanin her yerini tarayip buluyor hemde tr altyazili...
Cok guzel anlatmışsıniz indirdim ben mx Player da indirdim ancak hangi diziye tiklarsam tiklayayim içi boş gözüküyor. İlk defa dizinin olduğu bir platform buldum ve gerçekten izlemek istiyorum arkadaşın aksine bana anlatabilir misiniz acaba bu konuda ne yapmaliyim neden hata verip içindeki bölümleri göstermiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
terrarium apk de içinde Data yok gösteriyor sebebi nedir
Android telefon mu kullaniyorsun?
yok laptopdan, ama android den oluosa oradan da izlerim nasıl olacak :(
terrarium apk diye yaz googleye android uygulama bu burdan herseyi izleyebilirsin kur beceremez isen yardimci olurum bende the walkimg dead hayraniyim ordan izliyorum harika bir uygulama..
tamam cok tşkler yarın yazarım, iyi günler. :)
olup olmadıgını :)
Istedigin diziyi izleyebilirsin oradan mx player var paly storede onuda indirmeyi unutma... o uygulama ile izleyorsun...
ikisini de yapamadım :(
Neden?
olmadı laptopa hangisi ni yükleyeyim aşama aşama anlatr mısın
tel de zaten olmadı bari laptopa olsun :( virüssiz bişi :(
Ya bak benim dedigimi kullanirsa telde asiri rahat edersin laptopta falan torrent olayi sikinti mesajlarimi hizli cevap verebilsen adim adim ilerleyebiliriz insta ya da face kullanmiyorum ancak burdan yazabilirim..
tamam hızlıyım söyle ne yapacağım tel de :)
Terrarium apk yaz ilk siteye gir... özkan sana yardimci olmaya calisiyor hadi yaparsin sen. 🙏
evet başka kardeşim :)
uygulama kullanırken ıp adresiniz ortaya çıkar diyor yok o ne ya yoksa istemem ben :D
olmadı diğerini deneyek :D
Ben kullaniyorum ohooo sen bu gidisle medcezir bile izleyemezsind. d. d.
diğerini yaapalım 2 tane şey önerdin bana sen ya?
Bak kardesim numarani ver bana iki dkda halledelim yoksa baska yolu yok artik telif cok agirlasti.. program dunyanin her yerini tarayip buluyor hemde tr altyazili...
gerek yok bir arkadaş buldum o halletcek inş :D sağol çok yine de kardeşim :)
ugrastırdım seni iyi günle. r :)
Peki bol sanslar ozman.
Cok guzel anlatmışsıniz indirdim ben mx Player da indirdim ancak hangi diziye tiklarsam tiklayayim içi boş gözüküyor. İlk defa dizinin olduğu bir platform buldum ve gerçekten izlemek istiyorum arkadaşın aksine bana anlatabilir misiniz acaba bu konuda ne yapmaliyim neden hata verip içindeki bölümleri göstermiyor
amazon
he altyazı. torrent o zaman.
torrent nedir anlatsan nasıl kuruluyor :(