Harley Davidson Motorların Hızı Nasıldır Diğer Motorlara Göre : Yamaha,BMW
link
Bu ttarz motorlara göre hızı nasıl ?
link
Bu ttarz motorlara göre hızı nasıl ?
Torkları o klasmandaki motorların silindir hacimine göre yuksek bide karakterleri farklı mesela v çift biribirinden bagımsız çift piston yani çift krang o yuzden çalışırken kendilerine has sesleri var en yeni teknoloji motosikleti vrod en sevdiğimde o zaten
Yani hacı ne kadar hız oluyor arada ? :D
hızlı olmuyor tork sadece çekiş gucleri yuksek ve tarzları kendilerine has yani hız için tercih edilmiyor
vrod belki 250 km yapabilir
Ben hız yapmayı seviyorum ama görüntü olarak Harley'i çok seviyorum ama o kadar hızlı değilse mecburi Yamaha-BMW felan alcam :/ Sence ne yapıyım abi ?
eğer yeni baslıyorsan ufaktan başla gecen gun biri yine ölümden döndü yani ciğeri delindi vs vs alıştıkca hacmi yukselt 100 km üstü genelde keyifsiz oluyor ruzgar kısa sure içinde yormaya baslıyor kask geriye dogru kayıyor kapanıyorsun bu seferde gorus acın daralıyor bunları bilmiyorsundur diye anlattım yamaha son suratte genelde diğer markalara ve silindir hacmine göre daha yuksek hız verebiliyor
Yani yamaha alıyım diyorsun
yamaha hızlı ama kalitesi özellikle eskiden aluminyum malzeme çok yumuşaktı bu bir kusurmudur bilmiyorum fakat sökme takma işleminde vidaları çabuk sıyırma yapabiliyor belki bunu yeni alaşımla duzeltmişlerdir dizaynlarını artık italyanlar yapıyor bu yuzden bence çogu motordan güzel gorunuyorlar servisi fazla yok yine bu yuzden eski modellerden uzak dur ve fazla elinde tutma
Vmax iyidir ama dimi
baya iyi :) çok guclu ve ağır dar alanda manevrası çok zor ama...
1 yıllık motorsikletçi için ne düşünüyorsun alıym mı ? Ya da bir motor önerir misin 20bin - 60 bin arası
eğer vitesli motosiklette 25000 km tecruben yoksa bu tarz motosikletler için çok erken çünkü bu motor cok guclu Ülkede şöförler kör gibi düşüncesizce araç kullanıyorlar + asfaltımız beş para etmez gaza gelirsen bu motor 1. vites 160 km yapabilir
tavsiyem honda olurdu sürüş güvenliği test sonuçları gerçekten hep üstün yedek parçası servisi de çok onun modellerinden birini araştır derdim
Walla aklım halen Vmax'te kaldı galiba onu alcam ben abi
acele etme youtube da altın elbiseli adamın videolarını araştır belki vmax ile ilgilide video çekmiştir hiçbirşey yapamazsan mutlaka hondanın suruş eğitimlerine git gerçekten motosiklet çok tehlikeli 1 ay oldu scooter ile bir abimiz öldü kask falan vardı nolan kırılmış 100 km sürati yokmuş çocugu varmış arkasında düşün
aynen abi ztn acele etmicem hepsini bir araştırıp öyle alcam çok saolasın bilgiler için aydınlattın beni
sende sağol rica ederim kazasız belasız
eyw
Cevap
2Cevap
Onlara göre kısmen daha yavaş...
o kadar pek fark yoksa önemli değil alınır...
harley hız motoru değildir
Hız istiyorsan Yamaha-BMW alcan diyorsun yani şekil olarak çok beğeniyorum ama hız yapmayıda seviyorm karasız kaldım ya Yamaha mı alsam Harley mi :/ ?
yamaha hız motorudur onu aldın mı normal gitmenin bir anlamı yok basacaksın gaza yamaha'yı ben olsam motorda çok ustaysam ve şehir trafiği sıkışık değilse alırım.ama harley karizma yaa
senin düşüncelerinin aynısı bende var :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar