influencer: Sahip oldukları sosyal medya ve dijital kanalları aracılığı ile herhangi bir ürün ya da servis hakkındaki yaşadıklarını, deneyimlerini takipçileri ile paylaşmaları yoluyla tanıtım ve pazarlama aktiviteleri yapan, belirli bir topluluğu etkileme ve yönlendirme gücüne sahip kişi, kişiler ve gruplara influencer denir.Çoğumuzun Fenomen olarak bildiği aslında kısmen işin ticari yönünün daha ağır bastığı bir kavram influencer. Teknolojinin çağın meslek algısını büyük ölçüde etkilediği aşikar. Geleceğin parlak bir mesleği olan influencerlığa hevesliyseniz, yeni yayınlanmış bir kitabın varlığından sizi haberdar etmek için bu içeriği hazırladım.Kitabın adı Nasıl influencer olunur? Bu konuda hevesliyseniz kitap ismini yazarak internette içeriği hakkında bilgi alabilirsiniz
Sen de bir influencer mısın? Ya da bir influencer olma gibi bir hevesin var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
Ben değilim de bu biraz geçici sanki, çünkü artık ya lokanta ya da güzellik ürünü reklamı görmekten kusacagim, influencerlar bir süre sonra dikkate alınmayacak belki de.. İngiltere'de bu yıl yapılan araştırmada gençlerin yüzde ellisi sosyal medyadan uzaklaşıyor sonucu çıkmış.. sebebi de ikide bir başkasının hayatını görmekten sikildiklari.. influencerlik da böyle bir mecra da doğdu.. mecra cazibe kaybedince bunlar da işini kaybedecek
"İnfluencer" Teknolojinin, geleceğin meslekleri algısına bir etkisi olduğunu düşünüyor musun? hayır düşünmüyorum ben bu olayı 90 ların pop müzik patmalamasına benzetiyorum arada sadece iyiler ve profesyonel olanlar kalacak diger fenomenler zamanla silienecek.
En İyi Cevaplar