Instagram hesabının hacklendiğini iddia eden Merve Sanay'ın futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile özel mesajları ifşa oldu. Merve Sanay'ın Hakan Çalhanoğlu ile özel mesajları Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşıldı. Hesabını aldığını açıklayan Sanay "İçeri girmeniz için elimden geleni yapacağım. Geçmişimi paylaşsanız ne olur paylaşmasanız ne olur. Ben bugünlere kolay gelmedim. Benim kimseye zararım yok" dedi. Sanay açıklamasının devamında şunları söyledi: "Ben Hakan ile eşiyle boşanma aşamasında konuştum. O zaman boşanmak üzereydi. Sonra barıştı; şimdi çocukları olacak. Yazışma iki gün sürdü. Kimse kimsenin üstüne gitmesin."Ayrıca Fatmagül'ün Suçu Ne adlı diziyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Engin Öztürk'ün Merve Sanay'la yakın bir zamanda konuştuğu ortaya çıktı. Sosyal medyada +18 pozlarıyla tanınan Merve Sanay'la konuşan Öztürk, hayranlarından büyük tepki gördü 1,1 milyon takipçinin bulunduğu Instagram hesabını şu anda elinde bulunduran kişi, Merve Sanay'ın estetiksiz eski görüntülerini de paylaştı. Hatta Merve Sanay'ın gerçek isminin Hatice olduğunu iddia etti.Merve Snayın eski hali
Boş insanlar , bilerek yapmıştır hakan dan para istediyse o da vermediyse ifşalamıştır adamı. Arkadaşlar biz bile her gün burda biton kızla muhattap oluyoruz , Merve de fiziği güzel bir kadın yazması normal.
Merve Sanay diye birini hiç duymamıştım. En sonda fotoğrafını görünce neden tanımadığımı anladım. Ben aslında bu tür olaylarda erkekleri daha çok hatalı buluyorum. İçgüdüsel ve hormonel durumları bu derece zaafiyet yaratmamalı. Bu kadarda düşmemeli. Hele ki evliyse.. Dizini kırıp oturmalı. Kendine hakim olmayan erkekler ve bazı ahlak yoksunu kadınlar varken ne yuva kalır ne aile. Ne yazık ki🙏
Tanımıyorum bile kim olduğunu, ama her ikisi de birbirinden farksız değil gibi gözüküyor. Böyleleri uzak dursun ya, evlilere sulanma durumları falan hoş değil... Hesap çalınması da güzel değil. Kimsenin başına gelmez umarım böyle olaylarda...
Dünyanın en ahlaksız kadını da olsa hiçbir kadın bunu hak etmez sonuçta herkesin ailesi, sevdikleri var. Bir insanın rızası olmadan özel hayatını ifşalamak hiç hoş değil.
En İyi Cevaplar