Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki artık hepimiz sosyal medyada fazla takılıyoruz güzel resimlerimizi atıp paylaşıyoruz sevenlerimizle.. Ama az beğeni geldiği zaman insan birazcık da olsa üzülebiliyor.. mesela bana çok az beğeni geldiği zaman üzülmüyor değilim ve beğeni hilesi yapmaya karar verdim! endişelerim var fakat... ya hesabım kapanırsa? işte buna daha çok üzülürüm. Bir uygulama keşfettim şifresiz beğeni hilesi diye sizce şifresiz hileler daha mı güvenli olur? İntagram beğeni hileleriDeğerli yorumlarınızı bekliyorum. <3
Ücretsiz olanlar tehlikeli. Hesabını ele geçirip senin hesabınla başkalarını takip edip beğeni/yorum yapıyorlar. Kötü bir yerlere kötü bir yorumda yapılabilir. İşin sonu mahkemede biter. Kimse kimseye bedava yazılım vermez.
Instagram Takipçi ve beğeni satan birisiyim ve diyorum ki HAYIR! Siz hile için kayıt olunca sözleşmeyi okumadan kayıt ediyorsunuz lakin yasak oluraka sizin hesabınızı başkalarının kullanmasına izin veriyorsunuz
Sosyal medya hesabı arkadaşlarının nerde olduğunu ne yaptığını görmek deyil mi attığın fotoğrafı ya da fotoğrafları arkadaşların görsün diye atmıyormuyuz o halde tanımadığın insanları neden hileyle ekleyip sırf beğeni için kendini huzursuz yapıyorsun. yani ağrımayan başını ağrıtma