İster telefon olsun ister pc
ki kaldı ki telefonlar saldırıya daha açık oluyor
mutlaka virüs programı kullanın ve oyunun crack dosyasını kullanacağım diye programın bir güvenlik sistemini falan kapatmayın
ben bu hatayı yaptım. Dishonered 2 Crackli oyun kullandım. Crack dosyasında, program uyarı verdi , fidye yazılımı diye internette araştırdım, kapatın oyunu çalıştırabilirsiniz
sonuç? 2 gün sonra mailim ele geçirilmiş. Beraberinde netflix hesabım falan alınmış dünyanın dört bir yanından giriş yapılmış. Netflix le iletişime geçip kurtaracağım hesabı
maili falan değiştirdim
Bitdefender ile tam sistem taraması yaptım yetmedi Malwarebytes programı ile tarattım oda buldu 100'e yakın trojen falan zararlı zararsız demeden kaldırdım
şu an bilgisayarı 2 virüs programı koruyor,
Arkadaşlar bakın büyük düşünün, tüm dünya teknolojiyle iç içe , yani artık eskisi gibi değil herkes hacker olmaya meraklı olmuş, hacker olma adına bir çok rehber ve site var
herkes sistemlere sızmak için çeşitli yollar arıyor oyunlar veli nimet bu adamlar için.
Yani tehdit çok büyük , artık eskisi gibi ya ne olacak crack yapayım geçeyim bir şey olmaz demeyin zaman değişti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer