Dikkat izleniyor olabilirsiniz, Bende Hacklendim sonunda virüs sisteminiz hangisi?

Dikkat izleniyor olabilirsiniz, Bende Hacklendim sonunda virüs sisteminiz hangisi?

İster telefon olsun ister pc

ki kaldı ki telefonlar saldırıya daha açık oluyor

mutlaka virüs programı kullanın ve oyunun crack dosyasını kullanacağım diye programın bir güvenlik sistemini falan kapatmayın

ben bu hatayı yaptım. Dishonered 2 Crackli oyun kullandım. Crack dosyasında, program uyarı verdi , fidye yazılımı diye internette araştırdım, kapatın oyunu çalıştırabilirsiniz

sonuç? 2 gün sonra mailim ele geçirilmiş. Beraberinde netflix hesabım falan alınmış dünyanın dört bir yanından giriş yapılmış. Netflix le iletişime geçip kurtaracağım hesabı

maili falan değiştirdim

Bitdefender ile tam sistem taraması yaptım yetmedi Malwarebytes programı ile tarattım oda buldu 100'e yakın trojen falan zararlı zararsız demeden kaldırdım

şu an bilgisayarı 2 virüs programı koruyor,

Arkadaşlar bakın büyük düşünün, tüm dünya teknolojiyle iç içe , yani artık eskisi gibi değil herkes hacker olmaya meraklı olmuş, hacker olma adına bir çok rehber ve site var

herkes sistemlere sızmak için çeşitli yollar arıyor oyunlar veli nimet bu adamlar için.

Yani tehdit çok büyük , artık eskisi gibi ya ne olacak crack yapayım geçeyim bir şey olmaz demeyin zaman değişti.