şu an tamda internette deli gibi Gta Vice City'in Kara şimşek modunu arıyordum c'ye basınca falan araba geliyor tam buldum burada link silinmiş eğer varsa yeniden atar mısın linki lütfen?
oyunda kitt ve karr var. c ye basınca kara şimşek arabası çıkıyor. tab a basınca karr çıkıyor. ama onun için diazın evine yakın olmalısın ya da alışveriş merkezinin oralara. arabalar parçalanmıyor. hatta vurduğun arabaları uçuruyor hurdaya çıkarıyor fdsgehh, öbür karr da çiçek taksi durağını satın alınca çıkıyor. karr a binmen için dil ayarlarını yabancıya çevirmelisin. yoksa oyun donuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an tamda internette deli gibi Gta Vice City'in Kara şimşek modunu arıyordum c'ye basınca falan araba geliyor tam buldum burada link silinmiş eğer varsa yeniden atar mısın linki lütfen?
Bu direkt gta vice city oyunun linki mi yoksa mod mu?
guta türk city nin modu var mı sende
bu atacağım link türkçe mod zaten. tr yazdım sonunda. sayfaya doluşsunlar vereceğim zaten.
bari puan kazanırdın neden gizli kullanıcı oldun ki
şu an doluşmaları sana bişey kazandırmayacak ki
23 yaşında olduğum için
link indirilmezse 45 gün içinde siliniyor. oyunu kucağınıza atıyorum işte. indirin oynayın
teşekkür ederim
oyunda kitt ve karr var. c ye basınca kara şimşek arabası çıkıyor. tab a basınca karr çıkıyor. ama onun için diazın evine yakın olmalısın ya da alışveriş merkezinin oralara. arabalar parçalanmıyor. hatta vurduğun arabaları uçuruyor hurdaya çıkarıyor fdsgehh, öbür karr da çiçek taksi durağını satın alınca çıkıyor. karr a binmen için dil ayarlarını yabancıya çevirmelisin. yoksa oyun donuyor.
teşekkür ederim bilgin için
görevleri yaparken de yabancı diline almalısın. türkçe de donuyor bunu demeyi unutmuşum.
GTA'nın bütün serisi candır❤
Abi lütfen mod hala var de lütfen