İnternet & Teknoloji Kızlar, Hangi Oyun Karakteri Daha Yakışıklı? ErdoğanNeferi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Arkadaşlar Kararınıza Saygı Duyarım Bana Göre İkiside Eşit Ayırt Edemiyom Ama SİZ SEÇİN YORUMLARI ALAYIM LÜTFEN YORUM YAZIN GÖRÜŞLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ SİZE GÖRE HANGİSİ? Devil May Cry'dan Dante Resident Evil Remake'den Leon Kennedy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, Hangi Oyun Karakteri Daha Yakışıklı? Cevapla Oyun Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Maoroei Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl İkisini de beğenmedim. 0 4 Yorumla Maoroei +1 yıl Zaten çok benziyolar. Yorumla ErdoğanNeferi +1 yıl görüşünüz için öncelikle teşekkürler :) beğenmediniz mi iyi değiller mi tipleri :) bu iki karaktere aşık olan bayan çok o yüzden merak edip sordum :) Yorumla Maoroei +1 yıl Züppe gibi göründüler gözüme. Ben bayılmıyom zaten mavi göze de bakamam sevmem. Tipleri genel kanıya göre iyi ama ben bakmam... Yorumla Maoroei +1 yıl İlle seçecek isem Danteyi seçerdim bari adet yerini bulsun. xd Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkisini de beğenmedim.
Zaten çok benziyolar.
görüşünüz için öncelikle teşekkürler :) beğenmediniz mi iyi değiller mi tipleri :) bu iki karaktere aşık olan bayan çok o yüzden merak edip sordum :)
Züppe gibi göründüler gözüme. Ben bayılmıyom zaten mavi göze de bakamam sevmem. Tipleri genel kanıya göre iyi ama ben bakmam...
İlle seçecek isem Danteyi seçerdim bari adet yerini bulsun. xd