İnstada birine yorum yapamıyorum yapamadığım gibi beğeni falanda atamıyorum sürekli karşıma 'yorum engellendi, izin verilmeyen bağlantı olduğu için vs' gibi hata veriyor. Biri şikayet ettiği için mi bu sıkıntıyı yaşıyorum yoksa güncelleme sorunu falan mı 20 saat olucak geçmedi hala 🤨🙄?
Güncellemeler
+1 yıl
He birde arkadaşlarımda şu an beni herhangi bişeye etiketleyemiyor gönderilerime yorum beğeni vs yapamıyorlar :Dd çok sinirleem bozuldu
Ben genelde pek yorum yapan biri değilim, arkadaşlarımı öyle çok çok beğendiğim içerikte etiketlerim ama onlar aşırı etiketliyor acaba alakası olabilir mi 🙄 birde dün siyasi bir hikaye attım üstünede yabancı bir kadınla yorumda arkadaşlarımı etiketleyip dalga geçtim spam atmışş olabilir mi :D yani hiç başıma gelmedi dün çok salladım sağa sola hesabı kapatma ihtimalleri yoktur değil mi :D tek derdim şu an o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşılık li engellemişsiniz bir birinizi ondan
Kendi kendimi nasıl engelliycem
Spam yemişsin
Yani?
Çok yorum yaptın demek ki. İstersen şifreni değiştir. Kötü niyetli kişiler hesabını başka sayfalara yorum atmakta kullanmış olabilir
Ben genelde pek yorum yapan biri değilim, arkadaşlarımı öyle çok çok beğendiğim içerikte etiketlerim ama onlar aşırı etiketliyor acaba alakası olabilir mi 🙄 birde dün siyasi bir hikaye attım üstünede yabancı bir kadınla yorumda arkadaşlarımı etiketleyip dalga geçtim spam atmışş olabilir mi :D yani hiç başıma gelmedi dün çok salladım sağa sola hesabı kapatma ihtimalleri yoktur değil mi :D tek derdim şu an o
24 saat geçsin bakalım
24 saat sonra geçiyor mu spam attıklarında bu yaşadığım sıkıntı 🤔
Belki geçer belki geçmez. Yahu çok mu gerekli yorum atmak :D
Yorum değilde arkadaşlarımda bana yorum beğeni etiket vs yapamıyor sürekli benimle alakalı şeyde onlardada bu tarz şey çıkıyormuş :F çok içerledim