İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı.
bilgisayarımdan Türk marşını açar göndere Türk bayrağını çekerdim😇 şükür namazı youtube açar tüm uzaylıları davet ederdim “Sizin boş zamanınız bizim iş zamanımız olabilir” yazısı ile birlikte ayda sessizliğin keyfini çıkarırdım
Şimdi baştan söyleyeyim hanımcılık yok bu diyeceklerimde 😂 Ayın topraklarına kız arkadaşımın ismini kazırdım düşünsene dünyaya indiğimde en az 10 yıl hatun kankalarıyla dedikodu yapıyor 10 yıl kafa rahat kavga yok trip yok nirvanadasın dostum 😂😂😂
Ay'da taş toplamak olurdun sonra Dünya'ya dönünce işleyip isteyene bütün taş satardım dermişim. Yapacaģım şey Dünya'ya bakmak olurdu düz mü oval mi kare mi vs 😅ve o an manzaranın tadını çıkarırdım.
Amir yok müdür yok götü devirir yatardım :D Yurt dışı görevinde ek mesai bir yatıyorsa dünya dışı görevde on yatar :D Sigorta prim reklam filmleri felan derken... Allahını seven beni aya göndersin :D
Ay ın elemanını bulup annesinin yolladıklarını teslim ederdim. Sonra ateş yakardım. Dünyalı dostlarıma beni gördünüz mü la diye sorardım. En son telefonun çektiği bir yer bulup beni şarjım bitmeden burdan alın derdim... Masalla masalla...
Elektronik sigaradan bir duman çeker... Sizin yaşadıklarınız ağır gelmedi ama benim hayallerimi taşıy.. Şaka şaka, 😂 😂 İlk etrafa bakınırdım tavaya kimse var mı diye
@MehmetCannn1 ilk cakmakta bile hidrojen gazı kullanılmıştır sen hangi dünyada yaşıyorsun? Ayrıca havasiz ortamda ateş yanmaz evet fakat gaz varsa bu gaz yanar en basitinden güneşi ele al Hidrojen ve helyumdan oluşuyor bir atmosferi yok tamamen uzay yani havasiz ortamda bulunuyor fakat yanıyor değil mi? Neden? Çünkü yapısı zaten gaz
Güneşle örnek vermek de saçma oldu biraz neyse haklısın dostum öylesine yazılmış bir şeyi çok da kurcalamaya gerek yok herkes biliminsanı değil sonuçta
Ben buraya niye ciktim cikmista olabilirim cikmamista olabilirim cikmissam cikmisimdir cikmamissam cikmamisimdir ciktikta cikmadikmi dedik neyse lafi uzatmayayim görünen köy uzakta deildir İlk yapicağim iş cok laf az iş Saygilar 😁😁
En İyi Cevaplar