Gizli Üye(30-35)+1 yılpaketlerin taahhütlü ve taahhütsüz fiyatları vardır.
Bir paketin taahhütlü fiyatı 67 liradır taahhütsüz fiyatı ise 96 liradır.
taahhüt süresince 67 lira gelir. Taahhüt biter herhangi bir yenileme yapmaz isen o paket taahhütsüz fiyattan devam eder haliyle 96 lira ödemen gayet normaldir.
67 bekliyorduk 80 geldi demişsin. Paket fiyatları değişmiştir. paket fiyatına zam gelmiştir. o 67 liralık paket kaldırılmıştır. ya da istediğin özelliklerde en ucuz paket 80 liradır vs.
Bilinçsiz bir kullanıcının en büyük hatası şartları net şekilde öğrenmeden paketleri kabul etmek oluyor genelde. Sanırım sende paket ücretini öğrenmeden kabul etmişsin.063 Yorumla
Soran+1 yılya ne bilinçsizi benim paketim hep aynı her faturada internet 58 tl yazıyor. telefonla birlikte ödedğim belliydi hep 67 ödüyorduk. yok bilinçsiz bir kullancıymışımda yok kabul etmişimde.
Soran+1 yılkabul ettiysem hep ödedğim 67 nsıl oldu 80 tl
Soran+1 yılsen telekomda çalışıyorsun demi
Cevap sahibi+1 yılyooo türk telekomda çalışmıyorum :D sadece bilinçsiz olduğunu kabul etmeyen bilinçsiz kişilerin tepkilerini veriyorsun...
Paket ücretleri bellidir. Paket onayı verirken ödeyeceğin ücrette bellidir. Pakete herhangi bir zam geldiğinde mesaj yolu ile sana iletiyorlar zaten. Paket ücretinize 50 liradan 55 liraya çıkmıştır diye...
Sen diyorsun ki en ucuz pakete geçtim 80 lira geldi. 15 liraya pakette var evladım :D Bildiğin bilinçsiz kullanıcısın sen.
Paketi alırken onay vermeden önce paket içeriği ve paket ücreti hakkında bilgi aldın mı? Almadıysan tüm suç senin!!! Eğer sana paket ücreti 50 lira diyip faturana 80 lira yansıtılıyor ise burda paketi yapan kişinin işgüzarlığı vardır mahkemeye kadar gider çatır çatır tazminatını alırsın!!!
Soran+1 yılo akıllı beynini fazla yorma canım sen, sen bir paketi 67 ettin. benim telefonla internetin fiyatı toplamı 67 ödedğim buydu. ben bir paketi 67 liraya almadım. 96 lirayı alo paketin süresi bitmiş ondan ödedim. yorulma yorulma ordan bir haklı olduğun nokta varsa pakete zam gelmiştir
Cevap sahibi+1 yılbeyin olsa ne dediğimi anlayacaksın da beyin yok işte sende :D o yüzden 58 lira bekleyip 96 lira ödersin en ucuz paketi aldım diyip 80 lira ödersin :D Sizin gibi keriz çok olduğu sürece dolandıracak adam çok çıkar bu memlekette!!!
Daha kullandığın ürünün fiyatının ne olduğunu dahi bildiğin yok anca fatura gelince anlayacak kadar keriz birisin!!! Ben bu paketi kullanacağım ya da bu paketleri kullanacağım dediğinde sana gelecek olan fatura bellidir. Çünkü paketlerin fiyatı bellidir. Eğer o fiyatlardan farklı bir fiyat geliyor ise ararsın paket fiyatım toplamda 100 liraydı niye bana 120 geldi der hesap sorarsın!!! Ama sen daha paket fiyatlarını bilmeyecek kadar acizsin :D Bilinçsiz kullanıcısın!
Soran+1 yılben bilinçsiz değilim sen daha ne olduğunu anlamıyorsun. beni paketi alalı yıl oldu her ay 67 ödüyordum diyorum sana. bu sonradan kendilliğinden değiştide 80 mi oldu 90 mı oldu. bize sormadan mı değiştirdiler. ben sana internetimde sorun yok diyorum. sen hala paket ücretinden bahsediyon. paketi alırken onu halettik. haaa eğer zam geldiyse o ayrı. paketin en ucuzuna geçtim dediğim alo paket yani konuşma tarifesi innernet değil bak iki saatir senin gibi bir cahile laf anlatıyorum.
Soran+1 yılsen ne yap biliyon mu o kafayla yaşa, ama buraya yazma.
Cevap sahibi+1 yılonun cevabını yukarıda verdim zaten okusan anlayacaksın beyinsiz herif!!! okumaktan bile acizsin sen!!!
Taahhüt denilen bir olay var!!! 1 yıl bu paketi kullanacağım ya da 2 yıl bu paketi kullanacağım dediğinde 90 lira olan paketi sana 50 liraya veriyorlar. taahhüt süresince düzenli o hatta kalacağın ve ödeyeceğin için!!!
Haliyle süresi dolduğunda taaahhütsüz fiyata geçiyor !!! Bilinçsizsin tamamen bilinçsizssin
Cevap sahibi+1 yılkullandığın ürünün özelliklerinden hiçbirini bildiğin yok ama boş boş konuşuyorsun :) biraz oku evladım birazcık oku o beyin boş boş duruyor sende!
Soran+1 yılsen bir gerizekalısın ben gerizekalılarla uğraşmıyorum kusura bakma. ben sana internetimde sorun yok diyorum sen hala bilinçsiz bir kulanıcısın diyordun. hala en ucuz tarfiye geçtim dedin diyorsun ecuz tarfie dedğim telefonun internetin değil o k u z. sen git kendini geliştir.
Soran+1 yılha işte o okumayıo sen yapacan ben sana alo paketin en ucuz tarfiesine geçtim diyorum sen bana internetin paketine geçerken halerimden bahsediyon. yok kabul etmesinden ilk işlerden bahsediyon.
Cevap sahibi+1 yılulan beyinsiz mahluk!!! geçtiğin tarifelerin ücretleri belirlidir!!! Ücret değişikliğinde gerek telefon gerek mesaj yolu ile bilgilendiriliyorsun... Tüm bunlara rağmen durduk yere fiyat arttı diyorsan sen süzme beyinsizsin :D
Soran+1 yıloğlum benim ödedğim 90 lira alo paketi süresinin dolup yeni bir tarfiye geçmedğimizden olmuş kazmaaaa. beyinsiz sensin. sen hala tahataütten bahsediyon. ben o 90 nı yıllardır ödemiyorum. sen çok bilinçli olduğundan daha yazdığımı anlamıyon. ayrıca düzelletik diyorum hadi tahattsüz fiyata geçti senin dedğimn oldu 80 nasıl oldu. her sene 60 70 80 yukarı çıkıyor. bunlar hep tahattüsz işler mi ya da süresi dolan işler mi.
Soran+1 yılneyse senin gibi biriyle uğraşmıyacam. ha bu arada telefonda çalışmıyor, öttüğün kadar bilinçli olduğun kadar gel bunuda yap bakalım. ne olduğunu çöz bakalım. ço ki sen biliyon.
Cevap sahibi+1 yıloku evladım oku yukarıda yazdım fiyat artma sebeplerini tek tek!!! okumaktan okuduğunu anlamaktan aciz misin sen?
1. taahhtüt süren dolmuştur.
2. mevcut paketten farklı bir pakete geçmişsindir.
3. mevcut paketine zam gelmiştir.
4. paketinin yanına senden habersiz bir üyelik yapılmıştır (tivibu vs gibi) bunlar ekstra ücret getirir...
Bilinçli bir bireyin yapması gereken şey kullandığı firmanın müşteri hizmetlerini arayıp fiyatlar hakkında bilgi almaktır...
Bilinçsiz bir birey ise senin gibi buraya sorar bunları :D cahil mahluk ya.
Cevap sahibi+1 yıltelefon çalışmıyor? Ev telefonu mu yoksa cep telefonu mu? söyle o konuda da bilgi vereyim sana!! Sen herkesi kendin gibi cahil zannediyorsun heralde
Soran+1 yılben senin evladın değilim saygısızda değilim sen önce kendi cahillğinden başla işe. tanımadığın birisiyle konuşmasını öğren. yoksa böyle dersini alırsın. anladın mı. sana kalmadı. ben senin gibilere kendini beğenmiş diyorum. öküz embesil.
Cevap sahibi+1 yılevladım olamayacak kadar cahilsin :D hadi söyle beyinsiz mahluk ev telefonun bozuksa anlatayım ne yapman gerektiğini? cep telefonun bozuksa arızası ne onuda söyle ona göre ne yapacağını anlatayım? İstersen nasıl nefes alıp vereceğinide anlatayım sana çünkü oksijensiz kalmış beynin embesil olmussun
Cevap sahibi+1 yılsktuğumun evladı bir bktan anladığın yok gelmiş buraya ahkam kesiyorsun! Cahil diyince de yediremiyorsun daha okuduğunu anlamak acizsin hoş sende okuyacak beyinde yok onuda anladık
Soran+1 yılbenden küçük herif bana evladım çekiyor. kafaya bak. saygı hiç yok.
Soran+1 yılpaket fiyatları değiştiryse niye her faturada 58 tl yazıyor söyle sene
Cevap sahibi+1 yılulan beyinsiz mahluk !!! doğru düzgün anlattık anlamadın... Bilinçsiz kullanıcı demek hakaret değildir!!! bilinçsiz olduğun anlamına gelir ki bilinçlenmen için bir uyarıdır!!! Ama sen bilinçsiz değil cahilin önde gideni çıktın!!! ilkokul çocuğu senden daha zeki
Cevap sahibi+1 yılyahu beyinsiz herif hala 58 diyor ya :D fautrada 58 lira yazan şeye niye 80 ödüyon o zaman
Soran+1 yılben bilinçsiz demene hakaret demedim. ulan demene mahluk demene. saygıslzılığın ise evlat mevlat sen kaç yaşıdasında bana evlat çekiyon. cahil olduğun senden büyük bir insana yaptığın saygısızlıkların. hadi cevap ver. sen ilkokul çocuğu bile edemezsin beyin işinde.
Soran+1 yılhaaa söyle bakalım niye 80 ödüyorum bilinçli herif. bende bunun peşindeyim. söylede öğrenelim. niye hep 67 gelen fatura 80 geldi bir anda.
Soran+1 yılsen alıp götürecem sen düzeltecen bu işi. niye 80 geliyor hep 67 gelen fatura.
Cevap sahibi+1 yılbeyin yoksunu mahluk!!! arayıp sorsana 67 gelen fatura 80 lira geldi bunun sebebi nedir 13 lira ne ücreti diye arayıp soramayacak bunu akıl edemeyecek kadar beyinsiz misin sen?
Soran+1 yılçok şükür anladı zeki insan. beyin yoksunu aptal ben onları akıl edemeyecek kadar aptal değilim de, sen bunları benim yaptığımı, aradığımı bilmeden konuşacak kadar beyinsizsin.. bak 5 dakka önce dedim ki arayıp sorduk, düzelttirdim. ama yine aynı. şimdide telefonda çalışmıyor zaten dedim. nasıl arayacam. üstelik bu işleri yeri geldiğinde ben yapmıyorum annem yapıyor o yön veriyor. hep karıştıyor. ben evde olmuyorum. bunda benim suçum ne de beni cahil bilinçsz ediyorsun. mesela onlar bir kere daha yanlışlık yaptılar bir daha ben kaç kere düzelttirdik öncesinde ya da annem arayıp düzelttirdi. bağırdı çağırdı. zaten onlar insan avlamak için.. Allah onların bin tülü belasını versin. bu son 1 senedir kendi yaptıkları hataları bile biz uğraşarak bağıırp çağırarak düzelltiyoruz. paketiydi parasıydı.
Cevap sahibi+1 yılben bunu sana yukarıda söyledim zaten eğer okuma tenezzülünde bulunsaydın çoktan anlamış olduğumu görecektin!!! ama ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamayacak kadar cahil olduğun için boş yapıyorsun :D
Soran+1 yılneyse biz boşuna iki saatir çene yaptık, birbirmize saygısızlık. bunlar hep pisliklerin hataları.
Soran+1 yılneyini anlayacam yavru. bana söylediklerinin bir anlamı yok. zaten bende biliyorum çoğu şeyi. sen her ay farklı bir futura tutarımı ödüyüyorsun :)) yok sen gel şu 80 67 et görim :))
Soran+1 yılherşeyi bırakda sen kendinden büyük biriyle böyle mi konuşuyon. ahmak mahluk ulan. babanada ulam mı çekiyon :)))
Cevap sahibi+1 yılbenim kullandığım paketlerin aylık ücretleri belirli. Telefon için 50tl internet için 59 tl. Telefona 51 internete 60 yazamazlar. Eğer yazarlar ise anında arar hesap sorarım.
Paket özelliklerini mi aştım? Paket ücretlerine zam mı geldi? yoksa keyfi ekstra ücretmi yazdınız diyip gerekli işlemleri yaparım. Ha bu durum her ay böyle olursa tüketici haklarına kadar yolu var.
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma dostum da benim çevremdeki insanlar senin gibi okumamış ya da okuduğunu anlamaktan aciz kişiler değil. Eğer doğru düzgün okumuş ya da anlamış olsaydın en başında çözülmüştü sorun.
Soran+1 yılha şimdi dostu olduk. hadi git işine ben senin çevreni bilmem. sende beni bilemezsin. o dediklerin sensin. daha yazdımı anlamadın. sonunda anladın da, oda bana hakaret ediyorsun 67 niye 80 oldu arasana diye. çok komiksin. sende bir kere karakter yok. ulan ahmak beyinsiz kendini yetiştirediğin belli.
Soran+1 yılbu sana son yorumdu, kolay gele.
Cevap sahibi+1 yılulan sığır evladığır ulan beyinsiz mahluk :D dost olduk diyor birde sığır evladı sokakta görsem suratına tükürmeye bile tenezzül etmem senin gibi varlığın :D beynin olsa çoktan anlardın söylemek istediklerimi ama bilal gibi mal çıktın 10 farklı şekilde anlatmak zorunda kalıyorum sana derdimi sığır
Soran+1 yılhee kimin beyinsiz olduğu belli. kendi fındık aklını kendine sakla.
Cevap sahibi+1 yılyok ya cidden beyinsizsin... Anana babana ayrı acıdım ayrı kızdım. Sana eğitim verememişler
Soran+1 yılbütün yazdıkların sensin. küfürcü acil yobaz ahmak. sen babanda küfar ediyorsundur, ana avrad dümdüz gidiyorsundur.
Soran+1 yılanlasaydın başta anlardın kazma. kendi anlamadığın şeyi başkasına yükler senin gibiler. bide kendini saklar, küfür eder. onların hiçbirine cevap veremiyorsun. ben kendimi sanalda hiç tanımadığım biirinden öğrenmiyorum :))) çok şükür bilen bir insanım. senin gibiler bir gram ilerleyemezler.
Cevap sahibi+1 yılulan sığır ben anladım anlattım zaten olabilecek sorunları ama sen beyinsizliğinden anlamadın... Hala anlasan anlardın diyecek kadar beyinsizsin ya..
Soran+1 yılbir paketin fiyatı 67 iken tahattsüz fiyatını konuşuyor. ben diyorum ki alo paket bitmiş bu ondan gelmiş o hala kendine göre kurguluyor. ben diyorum ki 58 tl internetim toplamı 67 o hala 96 ödemen normal diyor. ben diyorum o alo paketin yapılmamasından olmuş. onu düzellttik diyorum yine seksen geldi diyorum. o hikaye anlatıyor. sonunda da anlıyor. beni çevresindekiye bir tutuyor. okumamış ediyor. sen hele soruyu anla. salatalık. bide o ağzını bir demircide düzelt :)))
Soran+1 yılhadi yürüüüüüüü şimdi yazıhaneye saygısız.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi sığıra güzel laf anlatılmaz!!! beyin yoksunu olmasan çoktan anlaman lazımdı... Ben orda sana tek birşey söylemedim fiyatın artmasına sebep olabilecek tüm sorunları belirttim... ama sen yarım yamalak okuyup cahilliğinle konuşuyorsun.. Gurur duy cahilliğin ile... Kendine adam değil insan demeye utanmalısın... Bana laf edeceksen önce kendi ağzını düzelteceksin sığır evladı
Cevap sahibi+1 yıltek tek yaz sığır evladı whatsappta konuşmuyoruz :D
Soran+1 yılyürü lan şurdan terbiyesiz insan. etmedğin küfür hakret kalmadı. çok bilinçli kullancıydın niye tüketici haklarına giidyorsun hepsini yapıyorsun. neden gidiyorsun. o ki kadar mükemmelsin. ben sana hayat dersi veririm, sen büyüde gel.
Cevap sahibi+1 yılulan sığır evladı sığır... Bilinçli tüketici gider zaten tüketici haklarına!!! HAKKINI SAVUNMAK İÇİN!!! sen daha bunu bile bilmeyecek kadar beyinsizsin :D tam sığırsın yaa :D
Soran+1 yılha işte karakterin belli ananla baban nasıl yetiştirmiş belli. seein gibiler benim whatsapa giremez zaten. bide kendine kendine gülüyor. kimin sığır olduğu belli. egolarını bunlarla tatmin et ancak.
Soran+1 yılnasıl yazacağaımı senden öğrenmiyorum., sen önce büyüklerine konuşmayı öğren. buda sana ikinci bir ders olsun
Cevap sahibi+1 yılulan sığır evladı sığır güldüğüm sensin :D tüketici haklarına giden adam bilinçli adamdır sen kalkmış bilinçsiz adam gider anlamına getiriyorsun. yaşın olmuş minimum 36 ama beyin 12 yaşında :D bana düzgün konuş diyorsun ama daha sen düzgün konuşmuyorsun :D bilinçsiz dedim haklı çıktım. Beyinsiz dedim haklı çıktım sığır diyorum yine haklıyım :D rezilsin rezil :D
Cevap sahibi+1 yılyazmayı bilmediğin gibi okumayı okuduğunu anlamayıda bilmiyorsun salak herif :D
Soran+1 yılsen önce kendini yetiştir sonra bana gel bebek.
Cevap sahibi+1 yılvucut yaşın büyük olunca sana adam denmiyor hıyar herif bunu öğren önce :D vucut yaşın isterse 100 olsun beyin yaşın 0-6 arasında ise kimseden saygı görmezsin öğrenemedin mi!!! Beyin olmadığı için normal tabi :D 3 tür yazmayacam diyip hala yazıyorsun rezilsin evladım rezil :D
Soran+1 yılvalla ben seni okumuyorum artık, hadi çevrendekilerle takıl sen :)) anca onlarla takılırsın :))
Cevap sahibi+1 yılsen okumaktan aciz bir cahilsin zaten :D sanki en başında yazdıklarımı okumuş gibi şimdi okumuyorum diyorsun :D ulan sığır evladı sığır ulan beyinsiz başta okusan ne dediğimi anlayacaktın :D
Soran+1 yılcahille anlamayan ve küfürcü insanın karşısında insan nasıl yazacvğınıda şaşırıyor kusura bakma, sen eminim evde babanada sığrı diyorsundur :)) merak etme benim adamlığımıda bilenler var. beyin olsa tanımadan konuşmazsın :))
Cevap sahibi+1 yılhani okumuyordun lan sığır evladı sığır :D bir dediğin diğerini tutmuyor :D ben sadece senin gibi sığırlara hak ettikleri kelimeleri kullanıyorum :D
Soran+1 yılzaten beyin olsa 67 80 lik olayı iki dakkada anlardın ama sonuda anladın :)) arayıp sorsana diyorsun :)) valla sabaha kadar yazsan boşsun :))
Soran+1 yılneyse hadi sen orda kendi kendine konuşmaya devam et :)
Cevap sahibi+1 yılulan sığır evladı sığır ulan embesil 2 dakikada anlayıp sana olabilecek sebepleri madde madde sıraladım ama sen sığır olduğun için okumayıp okumuş gibi yorum yapmaya kalktın :D dön başa oku tekrar yazdıklarımı yine anlamıyorsan daha akıllı birine okut :D hala anlamadın diyor beyinsiz ya :D kendi anlamadığının hiç farkında değil bu yüzden cahil yobaz diyoruz sizlere
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine diyorsun hepsine cevap veriyorsun kendini insan yerine bile koymaya tenezzül etmedin harikasın sen :D karnıma ağrılar girdi gülmekten :D
En İyi Cevaplar
+1 yılGelemez o kadar siz ipin ucunu kaçırmışsınız takip edemiyorsunuz.
02 Yorumla
Sorane tamam düzelttik göya, aradığımızda.
- +1 yıl
Fatura ayrıntısına bakacaksınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı