En çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden ikisi. Twitter mı, Facebook mu? Hangisini tercih ediyorsunuz?
Twitter
Facebook
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Facebook eskiden güzeldi ama şimdi çığrından çıktı bazı facebook kullanıcılar daha sitede ne olup bittiğinin bile farkında olmadan çok seviyorum facebook'u diye öyle geziniyor işte.
Twitter en güvenlisi en temizi en güzelidir.Bazı facebook kullanıcıları her ne kadar face prensibini twitter'a taşımaya çalışsada Twitter formunu koruyor.Örnek vermek gerekirse işte , özlü sözler hesabı açan var , film paylaşımı yapan var işte yok efendim cem yılmazın şu kadar takipçisi varsa benim şu kadar olur hadi bakalım felan filan..
Mantıklı düşünün , Twitter da devlet başkanlarından tutun ünlülere kadar insan giriyor bu da demek oluyor ki Twitter güvenliği facebooktan 10 kat daha iyi.
güvenlik bakımında twitter tabiki daha iyi .. devlet başkanları ve ünlüler twitter da ama buda normal çünkü facebookda hayranlarıyla duygularını paylaşabileceği ortam yok , hayranlarıyla konuşmak için tek sağlam yol twitter, ayrıca facebook çok daha kapsamlı sıkılma süresi twittera göre çok daha uzun son olarak twitter facebook kadar yaygın kullanılmıyor buda büyük sorun
Twitter'ın bir eğlencesi yok. Sadece Türkiye gündemini takip etmek için kullanıyorum.Facebook Timelane işi bok etti.Sürekli içerik değişiyor ve bu benim canımı sıkıyor. Bu aralar Netlog ve Ask.fm de zaman geçiriyorum..
Adamların yanlış politakları yüzünden facebook bitti artık...ama atı lan üsküdarı geçti...kazandığı paralarla facebook u kuranlar...yan işletme olarak bakmaya başladılar artık farketmiyor onlar için..
bence twiterde saçma...nerdeyse kullandığımız pedin ne kadar kanlı olup olmadığını bile yazacak kadar insanlar rahat...ama yadırgamam özgür dünya..
twitter dünyadan gündem hakkında anında haberiniz oluyo şakacı espirili ciddi ya da ne bileyim sizinle aynı görüşleri paylaşan insanlarla 2çift sohbet ediyosunuz öyle %90'ında selam nbr tanışalım mı diye mesaj atmaya yeltenmek gibi bi olayı yok, yazılarını begendiginizi takip ediyosunuz falan filan..
Cevap
52Cevap
Hiçbiri olmasa da.İnsanlar birbirini sadece akıllarına getirerek özlem giderse.
ne tıwıtter ne face şu anda KS de takılıyrum sadece twıttwr hwsabım vardı ama gırmıyorum aylardır facede artık eskısı gıbı degıl
Twitten devlet adamlarını takip ediyorum,Facebooktan arkadaşlarımla yazışıyorum,buradan kafama takılan herşeyi sorup başkasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Sanal sosyalliğim zirve yaptı bu aralar.
HEPSİNİN ALLAH BİN BELASINI VERDİ! EVLERİMİZDE İSTEYE İSTEYE MAHSUR KALDIK! DIŞARI Bİ HAVA ALMAYA ÇIKMIYORUZ!
Twitter, Facebook, Skype, KS, Gmail. Hepsini kullanıyorum. Ama sanırım en çok Ks'de zaman geçiriyorum.
Aslında bunlar hep Amerikanın oyunları.Kapitalist düzenin tuzakları :D Ama facebook diyorum.Bide sürekli içeriğiyle oynamasalar iyi olacak.
şu twitter hala ne işe yarar anlamış değilim. açmadım açmam da
burayı keşfettiğimden beri ne face ne twit.sadece kızlar soruyor.
gecen gun sinifta tartisildi. facebook dedik. nedenlerini de siralayaraktan.
Face de yanlışlıkla zaman tüneline girdim bir daha düzeltemedim profili öyle kaldı daha da girmiyorum. Twitter a kayıt oldum 15dk sonra sildim başka işim yoktu milletin takipçisi olacam.
facem de var twitterım da ama twit daha kaliteli bence, amele kaynamıo face giibi :D
twiter ın yerini hiç bişi tutamaz ana haber bültenleri başlamadan orda gündem olup bitiyo..
twitterfa tartışılıp biten konu facebook a anca gelio facede onlar tartışırken twitter dakiler coktan başka konularda oluyo
FARK VAR
Twitter hesabım da var ama çok kullanmıyorum. Oradaki takip-takipçi listem daha oturmadı
bütün aldatmalar facelerden twitterlardan başlıyor nalet gelsin ikisinede inşallah yakında kapatılırlar
Bence Facebook... Twitter bana kendimi deli gibi hissettiriyor. sanki tek başıma yazıyorum tek başıma eğleniyorum:)))
Her ikisi facede takılırım genelde ama twitterdan takipçilerim var 5-10 tane :D
çok varmış :D
Vala 7 tanesi yabancı kadınlar. Neden takipçimler onuda bilmiom..
Oo adam fame
:D şaka maka bi yana. Cidden iç çamaşırlı kadınlar nie takipçim.. Var bu işte bir terslik. Normalde erkekler takip ederler, bunlar beni takip edio.. Engelleyemiomda..
kesinlikle Twitter... Facebook önceden çok iyiydi ama artık herkesin el hareketi çekmiş bir fotoğrafı falan var edep diz boyu hiç hoş olmuyor ondan facem var ama kullanmıyorum
twiitter daha iyi vakit ayıramasam da bunu belirteyim .
kızlarsoruyor pembe panjur akbank google translate youtube tcdd fiat DOD mynet ovi mail.
sadece bunları terch edıyom.
twitter @smileworldo yazarsanız benide takip edebilrsiniz =)
Twitter da var. facebookta var ikiside gayet iyi kullanırsan güzel
kendime örnek aldığım kişileri takip etme imkanını bulduğum için Twetter...
facebook kullanılıyor ama ben ikisi de tercih etmiyorum.fark olsun:))
ikiside bayatladı. face zaman tüneli oldu gözümden düştü. en iyisi KIZLARSORUYOR.COM !
31 martta hepsi geçecek diyorlardı ne oldu o?
Herkes zaman tüneline geçirildi sayfalarda tabi...
benimki geçmedi ne hikmetse:) böylesi daha iyi gerçide ...
facebook a çoluk çocuk doldu diyorlar madem rahatsızlar çoluk çocuğu eklemesinler facebook türk kahvesiyse twitter nescafe benim için :)
oyun olmasa facebook'a da girmem ikiside bi halta yaramıyo
facebokk u falan bıraktım burayı bulunca burada daha iyi vakıt gecırebılıyorum
trabzonbook, myspace, ve camfrogvideochat ayrıca skype de
facebook varoş twitter elit
Hiçbiri sıkıldım onlardan
twitter daha iyi güzel.
artık ikiside kötü en iyisi KS yor. :D
facebook um var ama artık sık sık kullanmıyorum.
face daha iiydi ama timeline bozdu işi..
facebookdan nefret ediyorum
ikisinide kullanmıyorum.
aynen en iyi bencede
Hiç birinide kullanmıyorum.:))
Twitter , 459 takipçi :))
ıkısınıde kullanıyorum
bende kullanıyorum :)
ikisi de beş para etmez.
eksici oç na inat alayınıza + verdim :D
yüz yüze iletisimden sasmam :D
twitter.facebooku kapattım
TWİTTER FACEBOOK OYUN HARİCİNDE BAKMIYORUM BŞİLE
ikiside bana göre degıl mecburı gırıyoruz
okuldakı notları projelerı facedekı grupdan dagıtıyorlar arkadaslar bızde notları almak ıcın arada gırıyoruz faceye
hiçbirini kullanmıyorum.
ikisindende cacık olmaz. Tumblr candır.
Lanet gelsin facebooka. Diğer.
Sımdı ıkısınınde yerı ayrı kıyamam
hiçbirini kullanmıyorum arada bir işte KS var
bilmem diğer sanki daha iyi gibi
ikiside başarılı ama hala Face popüler
ikisini de kullanmıyorum
facede dolaşmak daha güzel
kizlarsoruyor.com en çok buradayım.
üye oldumda şu twitterdan bişey anlamadım.
2'sinden de nefret ediyorum, ağzı olan konuşuyor.
facebook ama şu zaman tünelinden nefret ediyorum
Ikiside var ama ikisiylede pek ilgilenmiyorum
ikisinide kullanmıyorum..mutluyum yihuuuu :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar