Site işinden anlayan bakabilir mi? host falan?

merhabalar wordpresste bir site kurdum alan adımı aldım vs bir arkadaşım dedi ki sen host ile uğraşma onu ben alırım ( ücretini vermemi de kabul etmedi aramızda lafı mı olur vs ) o da diğer 2 sitesine bağlı olarak almış ve sürekli bana şey diyor sunucu kazanıcaz referans bulmalıyız ama benim böyle bir şey ile uğraşacak vaktim yok çünkü açtığım sitede sürekli olarak makale yazıyorum neysee bugün gene aynı konu açıldı bende uğraşmak istemiyorum dedim ve bana 3 ay sonra 400 tl"yi nasıl ödiycez dedi arkadaş benim bir tane web sitem var neden senin host ücretini ben ödemeye çalışayım ki? neyseee şunu sormak istiyorummm ben host alıcam ama bu işlerden hiçç anlamıyorum alan adımı dynadot sitesinden almıştım orada da host bölümünde vps , email ve ssl var buarada bu hostu alan arkadaşım bana hiç alayım almayayım mı diye sormadan ssl"yi de almıştı ben şimdi bunları host olsun ssl olsun hepsini kendime bağlamak istiyorum yani birilerinin bana 3 ay sonra ne yapıcaz vs demesini istemiyorum.. bu işlerden anlayan birisi bir yardımcı olabilir mi? birde uygun fiyatlı bir site bilen var mı? hostinger iyi midir bu host taşıma işlerini falan da hiç bilmiyorum.. hayır madem şimdi böyle bir sorun çıkartacaktın neden aldın ki? sana al diyen oldu mu hayırr ben yapamıyorum deyince dur canım ben alırım böyle şeylerin lafı mı olur deyip şimdi 3 ay sonrayı karıştırmakta ne yani
Site işinden anlayan bakabilir mi? host falan?