İnternet & Teknoloji Wi-fi’nin yanında yükleniyor işareti sürekli var ve gitmiyor sizce ne yapıyordur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İphone’da wi-fi’nin yanında sanki bir sayfayı yükler gibi yükleniyor işareti var sizce arkada ne yapıyordur bir türlü bulamadım bu yazıyı yazarken de sürekli dönüyor Wi-fi’nin yanında yükleniyor işareti sürekli var ve gitmiyor sizce ne yapıyordur? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Themorgannn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Arka planda ağ ile ilgili işlemleri yapıyor o sadece internet için döner 0 0 Yorumla
nurellonuzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Telefonu kapat biraz bekle sonra bir daha aç 0 3 Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl kardeşm bendede iphone var wifi cekmedigi zamanlar wifi arıyor Yorumla nurellonuzz +1 yıl Bende de ıpad var ben öyle yapınca gidiyor Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl baglantı felan yaptıgı zamanlarda gidiyor cok önemli bişi degilki Yorumla
Angara_Bebesi_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl instagramını alırım bak lkasjdşlfasd 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nedenini söylersen olur Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl kardeşm bendede iphone var wifi cekmedigi zamanlar wifi arıyor Yorumla Soran +1 yıl Modemin dibindeyken yapıyor Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl tamam işde baglantıyla alakası var onun bir zararı yok Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl instagramımı alalyım ben Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl tamamdır asdfasd Yorumla Soran +1 yıl Madem wi-fi aradığı için öyle yapıyorsa kendi internetimi açtığımda niye yapıyor? Yorumla Angara_Bebesi_06 +1 yıl 3g ye baglanıo Yorumla
En İyi Cevaplar