Dünden beri Facebookta mesaj bildirimi geliyor, tikliyorum fakat okunmamis mesaj yok
Ayni sorunu yasayan varmi? Neden olabilri bu?
Ayni sorunu yasayan varmi? Neden olabilri bu?
Uygulama hizmetleri içerisinde beam service, bazı telefonlarda da badgeprowider olarak geçen bir sistem uygulaması sorunun nedeni. Ayarlar>>uygulamalar içerisinden bunlardan hangisi varsa tıklayıp ön belleği temizle, uygulamayı devre dışı bırak ve tekrar çalıştır. Sorun düzelecektir.
Abim daha açıklayıcı yazar mısın lütfen yapamadım ben nerenin ayarları?
1 Nisan Ayrıca Facebook güncellemelerini devam ettirmekte dert etme :)
Genelde biri bir konuya bişi yazıyor sana bildirim geliyor, sonra bakıyosun öyle bir şey yok.. Meğer yazan kişi yaptığı yorumu ya da mesajı silmiş :)) Genelde öyle oluyor ama tam olarak bilemiyorum bundan mı :)
nisan 1 uygulamasiymis :)
ama cok sinir bozucu
neaaymişşş :)) o neymiş yaa :)
facebook saka yapmsi :D
spam mesajlarını kontrol ettin mi, bazın facebook şüpheliye attığı mesajların da bildirimini veriyor.
Cevap
10Cevap
tüm mesajları gör de orda çok önceden bir mesaj gelmiş sana sanırım alt taraflarda görürsün mesajo
yok bütün mesajlari hemen okurum :D
bir ara oldu facebook da ayni sorun ama duzeltildi. bende 2 gun once olmustu.
bendede var dün geceden beri sinir etti..
tıklıyom açıyom gene aynı ama şimdi gitti ikkon..
Dün bendede oluyordu bugün yok. ne güzel mesaj gelmiş diye bi sevinçle açıp hüsrana uğruyorum :)
face seninle kafa buluyor, sevinsin garibim diyordur.
1 Nisan Uygulaması , haberin yok mu
bugün 2 nisan amaa
Bendede Aynı Şey Facebook’ta Mesaj Bildirimi Gösteriyor Ama Tıklıyorum Mesaja Yok
aynı sorun bende de war
ben dün farkettim sende ne zamandir var?
dün aynısı bana oldu.çok ümitlendim bana mesaj atmıştır diye mesaj olmadığını anlayınca baya bi üzüldüm
bana da aynısı dün oldu. kandırmacalık :)
birak birazda facebook kafayi yesin :D
Kullanmadığıma çook memnunum.
şumavi baston bi bende yok
Kafa buluyordur seninle.
evet banada oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar