Sizce hangi telefon markası özellikler bakımından iyidir? Ben her ikisini de kullandım Huawei daha iyi diye düşünüyorum. huawei mi apple mı?

HUAWEİ
APPLE
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi telefon markası özellikler bakımından iyidir? Ben her ikisini de kullandım Huawei daha iyi diye düşünüyorum. huawei mi apple mı?

Millette bir marka takıntı si var. Neymiş Huawei çin malıymış. samsung ya da apple varken alınmazmış. Alr segment g7, g8 de kullandım. Mate 10 pro da. Kaliteli stabil sorunsuz çalışıyor. Hediye Note 8 geldi. Gelmez olaydı. Mate 20 pro istiyorum
Mate 10 lite kullanıyorum sıradaki hedefim mate 20 kesinlikle Huawei. Ayna karşında sosyal medyada hava atmak için telefon alınmaz verilen paraya yazık.
Süpersin başkan 👍
Neyse ki Apple ergenleri kekliyor işte. Fiyat performans olarak şu anda Huawei üzerine yok evyallah kardeşim.
Apple gözümden düştü.. çekmediğim kadar şarj sıkıntısı çektim şarj kablosu sürekli sorun çıkarıyor ve telefonu yavaşlatmaları ayrı olay.. huawei deneyeceğim bakalım
Pişman olmayacaksin 👍
Huawei çünkü apple i seviyorum, bundan dolayı samsung'u tercih ediyorum.
Çok donup kasiyor samsung
Hayır. Iphone cok donup kasıyor, samsungda kesinlikle asla sıkınti yaşamadım ki kaç kere düşürdüm bir şeyler dökdüm fırlattım falan.
*döktüm.
Samsung ekrandan kazanıyor. Ekranı kırılsın da gör sen 😂
4-5 yıldan beri kullanıyorum ve kesinlikle kırılsa bile yine aynı markayı alırım.
Devam o zaman 👍
Cevap
7Cevap
Bugüne kadar hiç Apple kullanmadım. Şirket telefon olarak 6s verdi. Bu kadar boktan bir telefon olamaz ya. Geri tuşu yok. Çağrı geldiğinde reddetmek için iki kere güç tuşuna basmak zorundaymışım. Lan 3.5 senelik Android telefonumda telefonu sallayıp reddediyorum çağrıyı. Kulağıma götürüyorum cevaplıyor. Ekranın üzerine çeviriyorum çalarken sessize alıyor. Face id denen şeyi ben 3.5 yıldır kullanıyorum zaten.
Kuzenim huaweii aldı gayet memnun bennde isitiyorumm😬
P9 ve üzerini deneyebilirsin 👍
Apple ibnosi Japon SONY devinin köpeği Sony nin malıyla adam olmaya calisiyo Huawei al
HAWEİ 7000 veriri yine Huawei'yi tercih ederim.
Huawei der es gecerim isme kapılmayalım😌
Aynen
huawei
Apple
Apple diyorum
HUAWEI
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar