İnternet & Teknoloji İphone xs mi xr mı? muratttben Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor fikirlerinize ihtiyacım var xs? xr? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İphone xs mi xr mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Stealasten Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Alabildiğin iphone senin için en iyisidir. 0 3 Yorumla muratttben +1 yıl alabilme ya da alamama sorunum yok. sadece bu olmadı diğerini alayım durumunu sevmiyorum Yorumla Stealasten +1 yıl Xs ve Xr farklı telefonlar. Donanım özellikleri aynı sadece. Boyutu olsun kamera yetenekleri olsun farklı bunlar senin için seçim kriteri olsun. Telefondan çok fotoğraf çekip sosyal ağlardan paylaşmayı seven biriysen Xs tercihin olsun. :) Yorumla muratttben +1 yıl teşekkürler kardeşim. değerlendiricen :) Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. xs bence 0 0 Yorumla
Ruhcan_marley Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Xs en iyisi aga 0 1 Yorumla muratttben +1 yıl pupa çalışanı arkadaşım şiddetle xr diyo ama dedim soralım bir agalar ne diyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alabildiğin iphone senin için en iyisidir.
alabilme ya da alamama sorunum yok. sadece bu olmadı diğerini alayım durumunu sevmiyorum
Xs ve Xr farklı telefonlar. Donanım özellikleri aynı sadece. Boyutu olsun kamera yetenekleri olsun farklı bunlar senin için seçim kriteri olsun. Telefondan çok fotoğraf çekip sosyal ağlardan paylaşmayı seven biriysen Xs tercihin olsun. :)
teşekkürler kardeşim. değerlendiricen :)
xs bence
Xs en iyisi aga
pupa çalışanı arkadaşım şiddetle xr diyo ama dedim soralım bir agalar ne diyo