Bunlar daha hiçbir şey daha neler göreceğiz ahlak edep gibi şeyler tamamen yok olacak. Kıyametin alametleri gerçekleşiyor gün geçtikçe artıyor 1. Zinânın yaygınlaşması. 2. Fâizin yaygınlaşması. 3. Çalgılı âletlerin yaygınlaşması. 4. İçkinin çokça içilmesi. 5. Koyun çobanlarının binaları yükseltmekte birbirleriyle yarışmaları. 6. Öldürme olaylarının çoğalması. 7. Depremlerin çoğalması. 8. Giyinmiş oldukları halde çıplak sayılan kadınların ortaya çıkması.(Başörtülüler) 9. Yalancı şâhitliğin çoğalması ve hak/gerçek şâhitliğin gizlenmesi. 10. Kadınların erkeklerden daha çok olması. 11. Malın çoğalıp artması ve zekâtın verilmemesi.
Eve geldin bir baktın ev sahibi eşşşeğin gtü gibi bir suratla sana bakıyor. Eşin kaş göz işaretiyle hızlı hızlı ''Sıçtıkk vallahi bu sefer sıççtık. Adam kafaya koymuş bizi evden çıkaracak. Söyle ne bk yiyeceğiz şimdi'' demeye çalışıyor. Ne yapardın?
''Si. . kerim'' diyen Nazım sız Piraye oldukça samimi. Ne gerek var uzatmaya. Polemigi uzatmak yerine önsevismeyi uzatın. İnsanlar da çok aptal varlıklar be kardeşim. Bu tür akımlar türemesi normal geliyor. Bu arada ilk defa duyuyorum
Gerçekten yazıklar olsun demek lazım. Açık fotoğraf paylaşmak bir insanı bacım yapmaz fakat insanlar gerçekten sınırı aşmaya başladı bu nedir birader ya. Bunların amacı takipçi kasmak ülkemiz de o kadar abaza varki bir kız memelerini açsa kendini ifşa etse o kızın hemen 100 bin takipçisi oluyor. Bunların amacı takipçi kasmak sizde prim vermeyin
Böyle kadınlar oldukça kadınlar hep seks objesi olarak görülecek bazı abazan erkekler tarafından. Hem kendileri bizleri seks objesi görmeyin derler sonrada kıçını başını açıp millete bedenlerini beğendirmeye çalışırlar çelişkiye bak. İyice azıttı millet artık.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Bakın içlerinde bir erkek yok. Sonra kadın ben cinsel obje değilim diyor. Söylemler farklı eylemler farklı. Nerde böyle şeyler varsa kadınlar hep özenip yapar. Cinsel obje olmadığınızı biliyoruz ama inadına biz cinsel objeyiz diyorsunuz. Siz bir et parçası değilsiniz. Zekanizi ve kişiliğinizi kullanın. Etten bir farkınız kalmaz o zaman.
Hepsi cinsellikle ilgili yorum çekecek resimler atmış. Ondan bu zilliler yorum yazanlara çatıyor. O kızların o resimlerle sordukları "N'aparsın?" sorusunu babalarına sormak lazım. Merak ediyorum, ne cevap verirler...
Namına koyduğumun hırsızı diyip ağzını burnunu kırar polise teslim eder ve psikolojimi bozdu diye evime girdi diye maddi manevi tazminat davası açardım.
Ködönlörö cönsöl öbjö gözöylö bököyölör Kadınların yüz karaları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir yerini gösterip de kendini bir şey sananlara acıdım, gel yavrum üşütürsün deyip üstünü örterdim. Güzel olana sözüm yok, onlar için cevap verilmiş zaten
En İyi Cevaplar