Ben en sık ve en faydalı olarak Instagramı kullanıyorum fotoğraf çekme hobisi ve yeni bir çevre topluluk açısından en favori uygulamam.. Twitter kullanıyorum ama oldum olası ısınamadım son zamanlarda akraba ve emekli teyzeler amcalar istilasından ötürü Facebook'tan iyice uzaklaştım.. Mikrofon sizde buyursunlar 😅
En sık kullandığınız ve en faydalı ya da gereksiz bulduğunuz sosyal medya uygulamaları hangileri?
En sık kullandığım tumblr ve en faydalı o çünkü ingilizce öğrenmede ve iyi arkadaşlar edinmede süper bir yer hem insanlar kullanmayı bilmediği için gereksiz kişiler de giremiyor. En gereksiz ise diğer uygulamaların hepsi.. Çünkü insana bir şey katmıyor
Tumblr bende kullanıyorum ama bir türlü Instagramdan aldığım hazzı alamadım, dediğin gibi bir şeyler öğrenmek açısından ve dil öğrenimi konusunda faydalı bir uygulama ama çok karışık bu yüzden de akrabalar eş dost üşüşmüyor başına daha özgür bir alan 😅
Çoğu kişi eminim TikTok gereksiz demiştir. Bence de TikTok çok gereksiz. En sık kullandığım Instagram ve Facebook. Normalde WhatsApp daha çok kullanırdım ama bu ara arayan soran dostum yok o yüzden ikinci sırayı Facebook kaptı.
aramıza hoş geldin diyeyim o zaman her yerde olduğu gibi burada da boş boğazlar Abazalar var ama umursama eğer gerçekten amacında kullanırsan burası çok faydalı bir topluluk : )
Twitter amacında kullanırsan gerçekten tam bir bilgi ve anlık gündem platformu, Facebook'ta bir durum paylaşıyorsun altına babanın amcası baban gile selam söyle diye yorum yapıyor o kıvama geldi 😅
Facebook kullanmayali yıllar oldu kullanmayı bile bilmem şu an 😂 Twitter wp Instagram bunları kullanırım ama hepsi gereksiz bence bu sosyal medya olayı türediğinden beri bir çok insan asosyallesti.
Facebook'ta ki akraba yorumları beni öldürüyor ya en kolay hesap açılan uygulama olduğundan 😀 haklısın vallaha sosyal medyalarda suni dostluklar kurup a sosyal bir topluma dönüştük
Devreler normalken hiç konuşmam doğrudur 😊 sigortalar atınca böyle oluyor / bunu bildiler diyorum da bir şeyler daha diyorlar da onları burada demeyeyim 😀