Kesinlikle sakıncalı içerikler var, ama doğru içerikler de var. Örnek vermem gerekirse eğer... Ruhi Çennet ve Neo & Toprak gibi Youtuberları kesinlikle faydalı buluyorum ve kesinlikle Youtube da olmalılar. Fakat Danla Biliç ve Kerimcan Durmaz gibi kişiler de var ve ben kesinlikle Youtube de görmek istemiyorum. İçerikleri tam olarak ne anlattığı o bile belli değil. Ben şahsen hiçbir zaman yobaz ve ya gerici bir insan olmadım her zaman yenilikçiği savunurum fakat yeni nesil itina ile yetiştirilmelidir. Bu tür insanlar yeni nesile sadece zarar veriyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı.
Bir iki istisna haric, Turkiye'de bu isi dogru duzgun yapan insana rastlamadim ben. Cogu ergenlere falan hitap ediyor, kalitesiz icerik uretiyor, tamamina yakini konusmayi, efektif akici video yapmayi falan bile bilmiyor.
Video açıp sakız çiğneseler fenomen oluyorlar. Bazıları komedyen oluyor gerçekten yapabilenler var onlar hak ediyor ama makjay yapmış saçma bir video çekmiş öymceeekk demiş annesini babasını çekip sürekli eşek şakası yapmış bunların kazandığı paralar keşke vakıflara gitse diyorum. bir adam vardı tlcde gördüm şişman ve yemek yiyip çekiyormuş çekerken de izleyicilere sürekli hakaret ediyormuş bunu sizin paranızla aldım pcler filan diyordu. Böyle insanları niye izliyorlar niye para kazandırıyorlar anlamıyorum
10 dakikalık saçma sapan videolarla millete sallayıp karşılığında 600 bin liralık jeeplere range rover’lara biniyorlar. En lüks sitelerde oturup en kaliteli restoranlarda yemek yiyorlar. Hem de çoğunun hiç bir vasfı yok. 1 ay çalışıp zar zor geçinen insanlar, işsiz insanlar varken öyle Fuzuli ve gereksiz paralar kazanıyorlar ki. Benim içim acıyor.
Şimdi para konusuna gelecek olursak aldıkları para diye bir şey yoktur sen izlersen alır izlemezsen almaz videounun tıklanasına bakıyor bu iş Youtuberlara gelecek olursak içlerinden iyi olanı tabiki de var ama çoğunluk olarak çok saçma Danla Biliç Enes Batur gibi vs bunlar saçmanın da saçması aslında izleyenleri çok yapacak birşey yok şuna bakarak bile ülkenin ne kadar saçma olduğunu görebilirsin
Ruhi Çenet ve Orkun Işıtmağın hakkını yemem güzel içerikler çekiyorlar onları severim ama diğerlerini bilemiyorum çok ünlü olanlar dışında sevdiğim yararlı youtuberlerde mevcut ancak çok tanınmıyorlar.
Çoğunun üslubu kötü Küfürbaz Saygısız Fanlarin büyük çoğunluğu ergen diye hitap ettiğimiz yaş topluluğu... Derhal düzenlenme getirilmeli bu duruma gençlere kötü örnek oluyorlar 🎈🤚
Yaptıklarının karşılığını çok fazla alan insanlar 1 milyon aboneye aylık 30 bin ne ya millet bir ayda 2 bin alıyo boşboş şeyler yapan insanlar milyoner oluyo
@Cansukılınç Saçmaladığının farkındasın değil mi ben zoruma gidiyor demedim zaten ne güzel seviyorsan izlersin banane bundan sen izledikçe o para kaznıyor senin buna inanıp inanmaman önemli değil dünyadan bir haber olduğun için normal bir durum
@uncas71 dunyada ne olduğunu çok iyi biliyorum basın medya kuruluşunda çalışan biri olarak sen youtuberlarin videoları izlendiği için kazanıyorlar diyorsun eğer bu senin zoruna gidiyorsa bende izleme dedim
@Cansukılınç biliyorsun da böyle konuşmandaki amaç nedir evet para kazanıyorlar bu bir gerçek ve sen beni hala anlamıyorsun benim neden zoruma gitmiyor böyle bir şey söylemedim söylemediğim bir şeyi nerden çıkartıyorsun sen
En İyi Cevaplar