Sizce nasıl telefon?
Donma, kasma durumu nasıl?
Ve kamerası nasıl (Benim için önemli bir detay bu)
Donma, kasma durumu nasıl?
Ve kamerası nasıl (Benim için önemli bir detay bu)
Öncelikli olarak cihazı saçma şekilde eleştiren olmuş. Bu cihaz oldukça iyi bir cihaz. Kamera konusunda memnun eder sadece video konusu şüpheli. Huawei cihazlar videoda mükemmel sonuçlar vermiyor.
Bu cihazın donması kasması çok zor. Bunlar oluyor ise kullanan'da sorun vardır. Ben p9 lite 2017 cihazını 1 yıl sonra yedekleme sistemini test etmek için sıfırladım hissedilir hiç bir hız farkı olmadı. Cihaz o denli ilk gün performansını koruyor.
Ben telefonu kesin kırıldı diyeceğim şekilde düşürdüm halen sağlam. Çamur atmaya gerek yok. General mobileyi bende gayet iyi biliyorum o kadar kötü cihaz üreten firma görmedim.
Bu cihaza geri dönersem fiyatı yüksek kalıyor. Biraz daha uygun olan honor 8x modeline bakabilirsin. İşlemcileri aynı.
Honor xiomi nın ürettiği telefon mu pubg mobile da reklamı çıkıyor
Anladim teşekkür ederim
Mi a2 güzel cihaz ama saf android. Ben saf android cihaz almam çok boş bir arayüz var.
Mate 20 lite tarafına gelince güzel ürün. Kamerası'da iyi yani kötü değil ama video konusunda iyi değil onu bil. Bu iki cihaz arasında ciddi fiyat farkı var ben mate 20 lite modeline o kadar para vermem. Honor 8x gibi modellere bakarım.
Cevap
2Cevap
Hayvan gibi donuyor bir yataktan duşurmede telefon çat diye gitti off ya niye GM almadım
Kamerada kasma var
Videoyu biraz hızlı biraz yavaş çekiyor
Ciddiyim o eksi atanda dayak istiyor
Kim eksi attı ln 😵😠
Mate serisini düşünmeden al derim
Kim eksiledi bu yorumu ak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar