Kobra yılanı daha zehirli ve daha korkutucu bir yılan
Mamba yılanı daha zehirli ve daha korkutucu bir yılan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her cins canliyi baska cinsten canlilarla degil kendi cinsi ile kiyaslayacaksiniz kara mamba insan metobolizmasina gore kobradan daha zehirlidir birbirleriyle kiyasladiginizda kobra mambayi rahat bir sekilde öldürecektir onun icin adi king cobra yani kral kobra dir
bence kara mamba kill bill de tek gözlü dehşet hatun adamı kara mambayla öldürmüştü
peki kral kobra neden daha heybetli daha korkutucu ve daha popüler insanların gözünde.
hangi insanların mesela?
ben oldum olası kara mamba yı tutmuşumdur
herkes mesela kral kobra hayranıdır helikoper isimleri bile kobra mesela.
ben o herkes in içinde değilim demekki
İlla bi' yılan tarafından zehirleneceksem bu en sevdiğim / sempati duyduğum bi' yılan olmalı..
- Kobra dedim <3
şıklarda hangisi zehirli heybetli bir yılan türü =)
Mambanın zehri çok daha kuvvetlidir. Hayvanların bile karşılaştığında en çok korktuğu zehirli yılan çeşididir.
kral kobra niye peki daha heybetli,korkulan ve daha popüler tür peki ?
Büyük, ve hacmini geliştirebilen bir hayvan olmasından dolayı kaynaklı. Eğer başka şansım yoksa kral kobrayla karşılaşmak isterdim en azından yaşamak için bir şansım olurdu. 15 km hıza ulaşabilen bir hayvandır kara mamba üstelik hiç bir uyarı vermez direkt saldırır. Hiç şans yok. Öldürme oranı %100 olan tek yılan. Böyle bir yılanım olsun isterdim orası da ayrı :D
kral kobra nasıl bir yılan mambayı açıkladıgın şekilde açıklarmısın ?
O şekilde açıklayamam ancak dünyanın en uzun zehirli yılanı. Zehrini salmak için ısırmasına gerek yok. Direkt tükürebilme özelliği var ısırmadığı için genelde tükürüğünü göze isabet ettirmeye çalışır ki aksi halde etkili olmaz. Panzehir kullanılmadığı zaman yanlış hatırlamıyorsam %70 oranında ölümcül bir yılan türü. Gövdesini şişirip durduğu zaman yüz ve gövdeden sokma şansı yakalar ki bu özellik mambadada vardır. Farklı olarak olduğu tür yılan yiyici bir tür.
peki ikisini aynı kafese koysalar hangisi diğerinin işini bitirir ?
acaba atmışlarmıdır hiç denemek amacıyla bir kral kobrayla kara mambayı
mambanın zehiri kobraya kobranınki mambaya etki eder mi peki.
hımm
link burada dayı şöyle diyor;kral kobra ile kara mamba bir araya doğal yollardan gelemezler. insanlarca bir araya getirilirlerse kral kobra, mamba'yı yer. ve bir olayı anlatıyor: bir gece kara mambanın orada olduğunu bilmeden kral kobrayı kabinine koydum. ertesi sabah şişman, mutlu bir kral kobra çıktı.bilirsin kobralar kendi türlerini yer,bu arada ingilizec bilmediğini varsayarak yazdım bunları
cüsse olarak çok fark var mıaralarında ? ortalama ikiside 3,5-4 metre uzunlugunda oluyor.
Her cins canliyi baska cinsten canlilarla degil kendi cinsi ile kiyaslayacaksiniz kara mamba insan metobolizmasina gore kobradan daha zehirlidir birbirleriyle kiyasladiginizda kobra mambayi rahat bir sekilde öldürecektir onun icin adi king cobra yani kral kobra dir
Cevap
1Cevap
kobranın zehri nörötoksit içeriyor buda kobranın zehrinin Bir insanı yarım saatte öldürür ama Kara mamba daha zehirlidir öyleki tek bir ısırığı 20 kişiye yakın insanı 1 saate pan zehir bulunmazsa öldürür
Yanlış seçenekler dünyanın en zehirli yılanını soruyorsanız taipan cinsi yılandır avustralya anavatanı olur sıralama olarak 1. taipan 2. kara mambadir 3. kral kobradir
C: İkisi de görünüş olarak şeker. :(
ikiside karizma orası ayrı =)
kara mambanın tipi yeter ıyyyyy
kral kobra =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar