Bu ekran dan nasıl çıkarım sağda exit yazıyor tıklıyorum res atıyor gene aynı ekran çıkıyor?

Bios ayarlarına girmişsin daha doğrusu klavyen takılı kalmış f8 ya da esc tuşu takılı kalmış olabilir kontrol et tekrar exit de bakalım
Çıkmana gerek yok, orası zaten masaüstü ve muhtemelen desktop design edilmiş. Sahibine sorsan daha iyi olur. Resmi büyütüp göremiyorum.
E nasıl geldi bu ekrana o pc?
Oralarda bir yerde dosya gezginine erişim kısayolu olması lazım. Ekrandaki herşeye tek tek tıklamayı denedin mi? En önemlisi görev yöneticisine erişebiliyor musun?
Valla gözümün önünde olsa yardımcı olucam da böyle havada herşey. Tam olarak nerede ne var, masaüstü ne durumda, pc kasıyor mu vs soruların cevabını almadan fikir sunmak zor. Yüklediğiniz oyun neydi ve nereden indirdiğinizi öğrenebilir miyim?
Normalde de mavi ekran ve reset durumu oluyor muydu yoksa indirme ile beraber ilk kez mi yaşandı.
Oww! Görünen o ki oyun yerine bu yazılım kurulmuş ve pcye erişim sağlanmış. Önerim güvendiğiniz bir yetkili birime temiz kurulum yaptırmanız.
Rica ederim, kolay gelsin.
Cevap
8Cevap
Yeni nesil anakart lar ds bios bu şekilde geliyor. Esc ye bas çıkan ekrana F10 de de yenşden başlat
kardeş biosu default hale getir, muhtemelen hdd ya da bios şekli değişmiş. uefi bios legacy olduysa windows başlamaz.
Ctrl alt delete ye bas görev yöneticisini açıp uygulamayi sonlandir.
Klavyeyi çıkarıp bir daha eksite bas fareyle belki tuş takılmıştır ya da Windows bozulmuştur nasıl yaptın bunu
F9 sonra f10 yap entere baş gel adım adım bunu halledelim
Boot menüsünde operation system select windows8
Launch pxe oprom > disabled
Launch storage oprom > enabled
Fast Boot > enabled
VGA Support > auto
Usb support > full Initial
Ps2 devcies support > enabled
Network stack driver support > disabled
Bootup numlock state > On
Quiet boot > enabled
Boot mode select > UEFI