Merhabalar, günaydınlar. Benim telefonda dual messenger var. Oradan dual whatsapp kurdum ama, kişilerimi oraya aktarmıyor. Kimseyi kişilerimden, listemden bulamıyorum. Nereden ben girip izinlerden açabilirim onu? Başta kişilerime galerime ulaşmak için izin istiyordu acaba yanlışlıkla izin vermedim mi? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese tüşekkürler.
Rehber ayarlarindan goruntulenecek kisiler icin iki hatti da sec. Onerim, kisileri mail adresine kaydetmen. Boylece hat veya telefon degistirsen bile numaralar hep kalir.
Butun numaralari gmail'e aktar. Gerci whatsapp zaten numara ile giris yapilan bir uygulama. Iki ayri hat icin iki kere numara istemedi mi yani iki numarayla da ayri ayri giris yapmadin mi?
Özlem hanım Teşekkür ederim. Çok ama çok faydalı oldu. Tam isabet... İnsan bazen dalgın ve stresli olunca gözünün önündeki yazıyı okuyamıyor. Tekrardan teşekkür.
Savaşmayacaksan olacaktı. Ben şu an senden daha bir silahlıyım. Türkiyese hiç olmadığımı ve bu kadar iyi bildiğimi göz önüne alırsak sen zaten başta adil değilsin
Üstüne benim seninkinin aksine, tersine bir zeka-güzellik oranına sahip olduğum gerçeğini hesaba katarsak şayet, senin de dediğin gibi, senden çok daha üstün durumdayım 😏 Bu durumda aslında seninle savaşmaya başlamadan önce kılıcımı kınından çıkarmaya bile gerek yokmuş 🤷♂️ Bunu iltifat olarak kabul ediyor, size keyifli geceler diyorum 😏
En İyi Cevaplar