Tuz buz olasa bile Ekranı kesinlikle yerinden çıkarmayın, kaldırıp bakmayın. Aksi taktirde kamer, kulaklık, yakınlık sensörleri veya bunların flex denilen kabloları değişmek zorunda kalıyor ve astarı yüzünden pahalıya gelir,. İnşallah home tuşuna zarar gelmemiştir, home tuşu veya tuşun flexi zarar görmüşse çözümü yok benim gibi asistive toucha mahkum kalırsınız.
Tavsiyem mahallede veya cadde üstü garantili teknik servis yazan tamircilere götürmeyin, kalitesiz ekran kullandırmayın aksi taktirde home tuşunuz yine çalışmaya bilir.04 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi dandik ekran kullanılırsa tuş çalışmıyor, tuş değilşirse veya ekran değiltiriken flex zarar görürse home tuşu apple ios yazılım güncelleme si ile düzeltmez se kadar iptal olur bilginiz olsun.
support.apple.com/.../pricing
En İyi Cevaplar
+1 yılServis dışınd aorjinal ekran takan yok onu belirteyim.. telefoncuların çoğu orjinal takıyoruz deyip takmıyorlar ve işi bilen biri sorduğunda da orjinale en yakın olanını takıyoruz diye kıvırıyorlar... Serviste orjinale bayağı yüklü bir miktar ister hele ki son durumlardan sonra... geçmiş olsun..
00 Yorumla
+1 yılNasıl becerdin bunu 😱 lan benim canım acıdı okuyunca 😬😬
03 Yorumla- +1 yıl
Hahaha hade canım 😂😂 şaka yapıyordum 🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Tşkler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kırık bölümümü yaptırırsan iyi bir fiyata verebilirsin. Mâlüm para birimlerinde artış olduğu için iyi bir fiyata satabilirsin
00 YorumlaAliexpressde var piyasa fiyatından yarı yarıya düşük ve aynı kalitede. Yapamam dersen mesaj at sana link vereyim ordan spariş et
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılİşçilik ile birlikte 400 lira.. Şayet sadece ekran ise başka bir hasar yok ise..:(
00 Yorumla ilgi alanım değil ipone diye bir derdiniz olmasın kullanmayın şu meretlerin telefonunu
00 Yorumla
+1 yılMk şımarık veleti. Kendi başına bişey beceremeyen ergen. Onu hayal dahi edemeyen insanlar var. Baban adına üzüldüm. Döl israfısın
00 Yorumla
+1 yıl650 tl orijinal 7, plus'm Var Benimde Geçen Ayy Degiştirdimm 😊
0176 Yorumla- +1 yıl
Telefoncuda Degiştittir Ben Öylee Yaptımm xs Alcamm Kafama Koydumm Buu Çokl Büyük Geliyorr Yaaa
- +1 yıl
Bende Güvenmem Ama Güvendigim Biri Vardıı Orijinalini Getirdii Taktıı Hiçç Bii sıkıntı yaşamıyorum artıkk
- +1 yıl
Yaa çokk kitap okurum benn amaa ben yazmıyorumki Konuşıyorumm tell yazıyorr iştee telefon büyük olunca elimm agrıyorr 😊😀
- +1 yıl
Yedek parçaa falann veriyorr yaa onlarr senn 1000 liraya aldıgnıı 500e alıyorlarr yanii appleden 😊
- +1 yıl
Senn Nerelisin Çokk Merakk ettimm yaaa benn
- +1 yıl
Sendee uzatarakk konuşş ozamann bakk nasıl yazıyor.
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorsun yani öylemi
- +1 yıl
Senn kesin bursada yaşıyosun yaa 😊😀
- +1 yıl
Yok Afyonda Yaşıyorum Ben yaa
- +1 yıl
Bende istanbuldayım şuanda yarın afyona dönücem mal almaya geldim herhafta sonu istanbuldayım bende 😊
- +1 yıl
Kadiköy Taksim Enn Çokk Gezdigimm Yerlerdirr Çokk Severim
- +1 yıl
İsmin nedir acaba seninn söylermisinnn 😊
- +1 yıl
Ben içmemki gezerim sadece taksimde ama kadıköyde çok güzel eminönü balık yerim ordada deniz manzarısını izlerim saatlerce😊
- +1 yıl
Keşke mesaj atabilsem sana yaa şuanda 😪😪 tanışmak isterdimm seninle seni bilmiyorum sen istermiydin bilmiyorum
- +1 yıl
Uffff İsimsizz Güzell Pekii Öylee Olsunn 😪😪
- +1 yıl
Daha sana şivemi kullanmadan konuşuyorum kibar olmaya çalışıyorum kullansam daha çokk gülersin 😊😀😊😀
- +1 yıl
Tahmin Ettim Güzell Oldugnuu İştee Hisslerim güçlüdürr 😀😊
- +1 yıl
18 yaşıma girdiğimden beri istemeye gelmek isteyenler olmuştu şu an 20 olmak üzereyim annem millete okuyo diyipte durduruyo😂 güzelliğimden değil ama karakterimden beni bilen oğluna torununa istedi saygı sadakat ve güven en önemli üç şey bende öyle bir annem varki başımda liseye giderken arkamdan adamlar takıp takip ettiren eve geldiğimde aferin asker gibi emin adımlarla ve başını yerden kaldırmayarak yürüyosun demişti ve bunu birtek annemden değil biçok kişiden duydum bunlar bence ufak ama önemli detaylar göz zinası diye bişey var insanlar bunları pek bilmiyo bilmeyene anlattığındada saçma buluyo var arkadaş ayetimi yalanlıyosun göz zinası diyo akraban olmaayn bir erkekle 3 kere. Göz göze uzun süreli bakmaman gerek akrabalarına bile çok göz teması kurmamalısın
- +1 yıl
Çokk Dogru Söylüyosun Çokta Güzell Konuşuyosun Sen Yha Herzaman Böyle Oll Zaten Nasibinle Evlenirsin Bigün
- +1 yıl
Ozaman benimm nasibimm bayaaa neysee demicemm😀😊😀😊😀😊
- +1 yıl
Yokk canım yaa şakasına dedim evet zengin olabilirim ama kalbim temiz yaa tesettürlüü bir kızla 3.5 yıllıkk ilişkim bitti benim 4 ay önce anlatmak isterdimde burdan olmazz 😪😪😪
- +1 yıl
Yokk degildii yaa düzgün aynı sen gibi bir kızdı valla mesaj atabilsem anlatırdım sanaa
- +1 yıl
Hahahahaha bende nezamann Anlıcakk diyodumm yaa evett elimle yazıyorum hızlı yazıyorum senn gibi 1 saatte degill yaa😊😀😊
- +1 yıl
Numaramıı vereyimde WhatsApp'tan yazz bariii 😊😊
- +1 yıl
Nolcakk yaa sende korkma benn güvensiz birisi degilimm İşş adamıyım sadece bukadar sen bilirsin yinede ama çokk mesaj atasım var sana yaa bagımlılık yaptın 1 saatte kendinee 😪😪😊
- +1 yıl
Hahaha 😊😀 pekii senin dedigin olsunn nee diyimmm 😪😪
- +1 yıl
Herşeyimmm Varr Neyimm Olmasını İstersinkii Sennn 😀😊
- +1 yıl
Saglıgım iyi allaha şükür ailem varr Ama sevgilim yokk biraz ona mutsuzum 😪😪
- +1 yıl
Burda aramıyorum zaten yaa istesem yarın 2 3 tane bulurum ama istedigim gibi yokk işteee owww saaatt 2.00 olmuşş uyucanmıı 😪
- +1 yıl
Bende yemek yicemde İstanbul'da nerde bulcam buu saatte yaa köfteci flan bulurum heralde kadıköydee 😊
- +1 yıl
Yanlışş yazsanda ben düzgün anlıyorum önemli degil kıyamam inşallah hemen yaptırırsınn 😪
- +1 yıl
Tekk tabancayım kimsem yokk yaa sen olsanda yemek yapmazdın bana zaten 😊😀
- +1 yıl
Yaaa benn sana mesaj atmak istiyorum nasıll atcamm yaaaa biii çözümm bull 😪😊😪😊
- +1 yıl
Yapsanda yesem keşkee 😊😀
- +1 yıl
Cıkkkk yokkk burdan konuşulmuyorr yaa daha tanışamadık bileee uffff 😀 çokk sinirr oldummm buu durumaaa 😡😪😠
- +1 yıl
Bakk yeminle gelirimm bana gell demeden önce bii düşünn benn gelirim direk bursayı severim osmangaziyi ayrı bii severimm 😊😀
- +1 yıl
05342489565 watsaptan yazsanda olurr çabuk kaydettee şuu sayfayıı doldurayım ben kimse almasın numaramı
- +1 yıl
Geldimm tabii kaçç kere yaa severim bursayı benn
- +1 yıl
Yokk hayırr yaa burdann yorum yapıp durcam numara kaybolsun diyee
- +1 yıl
WhatsApptan yazz bakalım bekliyorum güvenebilirsin bana yemin ederim düşündügün gibi insan degilim benn yaa 😪😪
- +1 yıl
Buu benim şirket hattım zaten bunu kullanıyorum benn herzaman watsaptan yazarsan çokk mutlu olurumm 😪😪 lütfenn ama yaaa
- +1 yıl
Lütfen ama yaa kırma beni yazarmısın lütfenn 😪 çokk konuşasım geldi seninle yaaa 😪 bii tanışamadık bile eger kötü bişi dersem engellersin beni hatta yemin ederimki ben silerim zaten numaranı hemenn lütfenn yaa 😪😪
- +1 yıl
Pekii halledeyim şimdi 5 dk ararmırsınn
- +1 yıl
Heraldee hallettim ararmısın şimdii
- +1 yıl
Araa tekrarr kabull ederr yaaa
- +1 yıl
Araa senn artık kabull ederrr yaa
- +1 yıl
Dalga geçmiyosun dimi benimle inşallah ama öyle birr kızz degilsin senn 😪😪😪
- +1 yıl
Yaptımm şimdii aradım mesaj gelcekkk
- +1 yıl
tamam şimdii araa bakimmm
- +1 yıl
Watsaptan yazmak çokmu zorr yaa birazcık güvensene bana senn olmazsa engellersinn yaaaa lütfenn yaaaa. 😪😪😪
- +1 yıl
Şimdiii tekrar dene yaa benn digerr telimden aradım kendimi gziliden şimdi çalıyorrr valla yaaaa 😪
- +1 yıl
Benn sana güvendim şirket hattımı verdim kötü bişiy dersem sana beni rezil edersin yaa 35 yıllık adımız var afyonda bizim sen nasıl güvenmezsin bna yaa 😪😪 lütfenn WhatsAppa yazz yaa
- +1 yıl
Sevgilim yok yemin ederimki hoşuma gitmiştii oo sözz geçen hafta yazdım onu orayaa 😪😪
- +1 yıl
Sevgilim olsaydı asla yazmazdım ben san valla hemm öyle olsa silerdim oo yazıyıı sonra verirdim numaramı sana yemin ettim yaa benn allahtan korkarım yalan söylemem asla ve asla kimseyeee
- +1 yıl
Bakk yemin ettim sana benn lütfen birazcık sevdiysen beni yazz bana WhatsApptan konuşalıö birazcıkk 😪
- +1 yıl
Allah görüyor yukarda nee diyim canım saolsunnn seninn yaz ya da yazma ama ben konuşmak tanışmak istemiştim senininle özürdilerimm kalbini kırdıysamda birdaha rahatsız etmemm 😪😪 ama çokk kalbimi kırdınn senn😪😪😪
- +1 yıl
Benn sana salak demedim eger yazıcaksan watsaptan sonsuza kadar oo yazıyı birdaha yazmam oraya bennn😪😪
- +1 yıl
Fotoğrafını gördümm çokk güzelsinn buu bana yeterr senii gördüm enn azından yaa ama yazarsan watsaptan çokk mutluu olurumm
- +1 yıl
Senii yazcakmı diye cevrim içiyim yoksa girmezdimm yaaa kalbmi kırma yazz hadii yaa 😪
- +1 yıl
Kaldırdım oo yazıyıda birdahada yazmam öyle bişii aslaaa 😪
- +1 yıl
Hadii ama kalbimi kırma yazz hadii lütfen bekliyorum vallahi sabaha kadarda beklerim uykusuz yola çıkarım kafama taktım çünküü seninle konuşmayıı 😪
- +1 yıl
Sorunlu degilimm takıntılı birrr kişiligim varr cabuk sinrilenirim kafam canım neyi isterse onu yaparım bursaya bile gelirim burdan canım isterseee
- +1 yıl
Agzımı bozdurtma benim bakk benim karekterim herşeyim tam benn ben delikanlıyım adamımm ondam önce canım neyi isterse onu yaparım seninle konuşmak istedim esnafım benn 13 yıldır çalışıyorum yalanıda sevmemm aslaaa 😠😡😠😡
- +1 yıl
Keşkee birii olsaydı hayatımdaa yeminle yazmazdım ben sana benn asla aldatmam sevgilimi öyle bişiy olsaa tanımadan yargılama beni bakk kalbimi kırıyorsun
- +1 yıl
23,12 2014mü diyosunn sennn hahahahaha köpegiminn Oscarın ölümm tarihii ooo yaa bilmeden tanımadan yargılıyosunn senn beniiiii
- +1 yıl
İlkkk önceee sormasınıı ögrennn sennn sorr sonraa yorumm yapp olurmuuu
- +1 yıl
Tarihh dedinnn sennn onunn tarihinii atmak istemiştimm bende senn nerde gördünn hemm oo tarihii yaaa
- +1 yıl
tamam ismini söylee bana ozaman senin adını yazıcam duruma babam laff ederdii olsunn senin için degerr benn yazarım ozaman anlarsın sevgilimm olupp olmadıgnıı ala ala valla çokk sinirlendim yaaa
😡😠😡😠😪😪😪 - +1 yıl
Yazz watsaptan lütfenn ama yaa valla yalan söylemiyorum sana ben yaa lütfen kırma beni hadiii
- +1 yıl
tamam hadiii söylee yazıcam
- +1 yıl
Hadii söylee valla yazıcamm yaaaa
- +1 yıl
Ama watsaptan yazıcaksımm sonraa bana inşallahh dimiii 😀😊
- +1 yıl
Bakk bakalımm şimdii nee yazıyorr nurr hanımmmm 😚😊😀😚
- +1 yıl
Hayırrr yaa öylee olmazz watsaptan yazıcaksın bna benn sözümüü tuttummmm
- +1 yıl
Mesalaa dediginn içinn bunu yaptımm tamam düzeltetimm canım yaaa
- +1 yıl
Bakk bakalım şimdii olmuşmu Nur'umm 😚😊
- +1 yıl
Sende bana canısı dedinn ama deminnn canım dedim diyee niye bukadarr kızdınnn
- +1 yıl
Bakk watsapa yazz hadii bana ordann yaa lütfenn yaa hadiiii
- +1 yıl
Nasıll çözemedin yaa istedignidee yaptımm iştee isterr bursayaa gell dee gelirimm valla 2 saat sonra orda olurummm
- +1 yıl
Lütfenn yaa kırmaa benii yazz watsaptan lütfenn yazarmısın ordan konuşalım olmazsa istemezsen engellersin birdaha yeminle yazmam sana 😓😥😓😥😓😥
- +1 yıl
Bırakmaa Beniii Gitmee Lütfennn Bırakmaa Benii Yazz Lütfennn Watsaptan 😥😥
- +1 yıl
Konuşman hoşuma gitti beni sevdin sende 147 yorum olmuş 3 saattir konuşuruyoruz oo yüzden çokk istiyorum konuşmayı seninle lütfen yaa yazz watsaptan bırakmaa beniiii 😥😥😥
- +1 yıl
Açtımm benn araaa hadiiii araaaaa araaa hadii açtımm vallaa
- +1 yıl
Senn aramıyosunnn yaa benn arıyorum digerr telimlee arıyorr vallaa yaa hadii araa
- +1 yıl
Peki Nur'umm pekii bişiyy demiyorum artık exper 2 olunca yazarsın belkiii 😥😥😥😥
- +1 yıl
Türktelekom buu hattım digeri türkcell
- +1 yıl
Benn kimseye bukadar lütfen demedim yaa üzdün beni kalbimii kırdınn pekii Nur'umm yazmaa napayim 😥😥😥😥
- +1 yıl
Türkceli veremem babamda oo şu an valla bii tonn laff yerim gece gece bide ondan
- +1 yıl
Asıll şirkett hattımız türkcell bizimm ikimizde kullanıyoruzz vee modem niyetinede kullanıyoruzz onuu bunuda yinede işş içinn kullanıyorummm
- +1 yıl
Çokkk istiyorum konuşmayıı seninleee
- +1 yıl
Pekii nee diyimm kalbimii kırdın 2 saattir yalvarıyorum sana benn yaa ufff nee kıymetli numaran varr yaa seninnn versenn ölcenmii sankii işinee gelmezsee engellersinn olırr biterr yaaa neysenn tamam nurrr nee diyimmm ilkk defaa böylee bişii yaptımm benn yaaa kendimii kötüü hissediyorum şuann yaaaa valla bursaya gelirimm bakk ama nasıll bulcam senii ordaa uffff uffffff
- +1 yıl
Burdann millett okuyorr konuştugmuzu onuda biliyosunn dimiii nurrr
- +1 yıl
Deliyimm benn yaa divanede senn yapcan heraldee benii benn çokk hareketli briryim yerimde duramam bursaya gelirimm valla 😡😥
- +1 yıl
Sosyal medyam yokk ama instagram açarım seninn içinnn
- +1 yıl
Önceden vardı instagramım ama şifresini umuttumm 1 senedirr flan giremiyorum
- +1 yıl
tamam hadii bnde açayımmm
- +1 yıl
Oguzhankoken0303 instagram buu nurrr
- +1 yıl
Takipp gönderr hadii senn banaa
İkamet ettiğin yer izmirse yardımcı olabilirim
043 YorumlaHep bolluktan bunlar
Firlatinca ne geçti eline?04 Yorumla
+1 yılBişey olmaz yenisini alırsın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılValla ben 1ay oldu 5s değiştirdim 120 lira verdim
00 Yorumla300 liraya değiştiriyorlar bizim burda
00 Yorumla
+1 yılSanırım epey tuzlu olur fiyat ise fazla düşer
00 YorumlaGaranti karşılamıyorsa sat gitsin
00 Yorumla900-950TL civarı satarsın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılyazzık olmuş :/
00 Yorumla Hadi geçmiş olsun
013 Yorumla- +1 yıl
@Ersiner48 öylemi dersiniz
- +1 yıl
@Ersiner48 şimdi birini aradım 400 tl dedi
- +1 yıl
Sadece ekran hasarı varsa ekran yerinde duruyorsa 999₺ servis ücreti var. Diğer hasar için 4000₺ istiyor. Ben servise gönderdiğimde sadece ekran hasar ücretş 630 değişim ücreti için benden 1960 lira talep ettiler tabi ozaman cihaz 3100₺ idi şıan piyasada 4500 lira apple de nekadar düşünmek bile istemiyorum.
- +1 yıl
@Ersiner48 x mi cihazınız
- +1 yıl
@Ersiner48 tanıdığa vericem herhalde öyle gözüküyo
- +1 yıl
@Ersiner48 1000 liraynış
+1 yıl500 tl
10 Yorumla
+1 yılGaranti ye ver
10 Yorumla
+1 yılyazık olmuş
00 Yorumla