Günde 4 5 kez arıyorlar 444 0375 numarasından. TTnet mi yoksa dolandırıcı mı? 4440375 aradı birkaç defa açmadım hiç. Daha demin açtım 2 3 saniye açık kaldı bir şey denmeyince kapattım.
444 0375 numarası kime ait?

Günde 4 5 kez arıyorlar 444 0375 numarasından. TTnet mi yoksa dolandırıcı mı? 4440375 aradı birkaç defa açmadım hiç. Daha demin açtım 2 3 saniye açık kaldı bir şey denmeyince kapattım.
Bir dönem 4440375 ile ilgili fazlasıyla şikayet edildi. İnternette aratınca bir şikayet sitesindeki şikayetleri okuyabilirsin.
Eskiden bu numara TTNet'e aitti. Ancak aynı dönemde bu numaradan aranıyor gibi görünerek dolandırıcılık da yapılmaya çalışılmış. Hatta bu o kadar yoğun olmuş ki TTNet bununla ilgili uyarı metni yayınlamış. Uyarı metninde;
Değerli Müşterimiz,
Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından "TTNET Müşteri Hizmetleri" adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.
TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.
TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.
TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.
Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.
Saygılarımızla, TTNET A.Ş.
denilmekte. Ama şu anda bu numaradan gelen çağrılara çok da itibar etmeyin. Çünkü Türk Telekom, tüm hizmetlerini tek bir çatı altına topladı ve oranın da çağrı numarası 444 1 444 oldu.
Uyarı metninde de dendiği gibi, şirketler sizden kişisel bilgilerinizin tamamını talep etmez. Bunu aklınızdan çıkarmayın :)
En iyi görüşü hak ediyor arkadaş👍
Alo cümlesini kullanmalısınız kullandığınızda karşı taraftarı iligili personele bağlaniyorsunuz. Ayrıca ttnet müşteri hizmetlerine ait numara
TTNet'in ADSL ve VDSL hattına bakan servisinin numarası.
Evet ttnet numarası emin olabilirsin. Evdeki tivibu yüzünden o kadar muhatap oluyoruz ki artık bir samimiyetim var müşteri hizmetleriyle asdf
ttnet numarası
Türk telekom
Görüş
62Görüş
Kendilerini TTNET müşteri hizmetleri gibi tanıtım dolandırıyorlar. Demin benide aradılar açmadım o yüzden.
Turk telekom kesin internetinin tahahutu bitecek uzatmak icin ariyolardir
sakın acma eskı tt net numarası assagıdakı uye sagolsun acıklamıs halamı aradılar az kalsın dolandırıyolardı sakın sakın acma
Genellikle bu tür aramalar da senin ses vermen lazım sen ses vermezsen verene kadar çağrı düşmüyor.
Daha yeni yine aradılar verdim vermiyorlar
Canlı bir ses daha ver ararlarsa
Uygulamalar var numara tanımlama ve engelleme onları indriip bu numaraları hiç uğraşmadan engelleyeblirsinix
Hiç birini açmıyorum. Dolandırıcı da olabiliyor o numaralar.
Ziki tutmuşsun 2 3 saniyede soyup soğan çeviriler seni mk
😂 😂
Korkma o tarz numaralar genelde resmi yerler oluyor
Müşteri hizmetleri ya da net gibi
Tivibu numarası çok konuşuyoruz kendileriyle
Ne arayıp duruyorsun lan yaPrağım de ona 😃
TTNet Müşteri Hizmetleri
Herkes gibi turk telekom demeye geldim.
TTNet kesin taahhüt bitiyordur
Açmadan bilemezsin gadasi...
Banka olabilir ttnet olabilir google gir bak
O kadar da korkak olmayın abi ya
Ttnet o eğer sadece 4440375 ise
Türk Telekom internet
TTNet müşteri hizmetleri
açma
ttnet
pişmanlıktır aman
En İyi Görüşler