Vip üyelik alacağım. Acaba hangisi daha iyi? Tinder mı happn mı?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vip üyelik alacağım. Acaba hangisi daha iyi? Tinder mı happn mı?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
KScanlar selamlar!
Birçok flört uygulamasını deneyimlemiş biri olarak ben favorimi yani happn'ı anlatacağım ve gerisini size bırakacağım. Çünkü happn ile güzel bir ilişki yaşama deneyimim oldu, bu yüzden uygulamanın benim için çok ayrı bir yeri var. Hayatının aşkı belki seni de happn’da bekliyor olabilir; hadi vakit kaybetmeden happn’a bir göz atalım! 🚀

happn, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmanızı sağlayan bir flört uygulaması. Şimdiye kadar kullandığım en iyi uygulamalardan biri. Ayrıntılı profil sayfaları, sınırsız mesajlaşma özelliği ve size yakın olan kişileri bulma seçeneğiyle bu uygulama gerçekten harika! 😻
happn, diğer flört uygulamalarına göre farklı bir deneyim sunuyor. Çünkü, konum olarak yakınınızdaki insanları gösteriyor ve ortak ilgi alanlarına sahip kişileri karşınıza çıkarıyor. Bu sayede yeni biriyle tanışmak, sohbet etmek çok daha kolay ve zevkli oluyor. 💃
Benim en sevdiğim özelliklerinden biri de uygulamada gördüğünüz kişiyi beğendiğinizde ona bildirim gitmemesi. Bu özellik sayesinde, karşınıza çıkan kişiyle birbirinizi beğenmeniz durumunda mesaj atabiliyorsunuz. Yani “ben beğendim ama o beni beğenmezse ne olur?” gibi bir derdiniz olmuyor. Beğendiğiniz kişi de sizi beğenirse Crush oluyor ve mesajlaşmaya başlıyorsunuz. Benim gibi ilk adımı atmaya çekinen biri için müthiş bir özellik. 🎇
Evett, ilk önce uygulamayı indirmek ile başlayabilirsiniz. Daha sonra uygulamaya telefon numaranız, Facebook hesabınız ya da Google hesabınızla giriş yapabilir ve üye olabilirsiniz. Sonrasında karşınıza çıkan eğlenceli ve cevaplaması zevkli soruları yanıtlayıp, fotoğraflar koyarak profilinizi özelleştirebilirsiniz. Sırada en heyecan verici nokta: Yeni birileriyle tanışmak var. ♥️

Crush Crush diyorsun da tam olarak nedir bu Crush derseniz, hemen anlatayım. happn konum tabanlı bir uygulama olduğu için sizi yakınınızda bulunan diğer kullanıcılarla eşleştirir. Yani bir bakmışsınız gerçek aşkınızı gökte ararken yerde bulmuşsunuz. Örneğin, sokakta yürürken biri dikkatinizi çeker ama bir daha karşılaşmayacağınızı düşünür ve bu durum aklınıza takılır ya, heh işte o kişiyle happn'da eşleşebilir ve tanışmak için bir şans elde edebilirsiniz. Daha da ilginç olanı ise, uygulama geçmişteki konumlarınızı da takip ederek, daha önce karşılaştığınız biriyle yeniden bağlantı kurmanızı sağlar. 🙈

Uygulamanın sevdiğim özelliklerinden biri de diğer kullanıcıların nerede olduklarını gösteren bir harita olması. Böylece kimlerin nerede olduğunu görebiliyor ve potansiyel eşleşme yerlerini önceden kestirebiliyorsunuz. Harita özelliği sayesinde parkta, kafede, sokakta, evde neredeyseniz orada sizinle olan kullanıcıların profillerini keşfedebiliyorsunuz. 😍
Ayrıca keşfet ve tara özelliği sayesinde ilgi alanınıza göre size en uygun olan kişiler de karşınıza çıkabiliyor böylece ortak yaşam tarzına sahip kişilerle daha hızlı ve daha kolay eşleşebiliyorsunuz.💞

Son olarak happn’ın diğer uygulamalardan farklı bir özelliği olan FlashNote, kullanıcılara hızlı bir şekilde mesaj gönderme fırsatı sunuyor. FlashNote özelliğini kullanarak beğendiğiniz kişiye Crush olmayı beklemeden mesaj atabiliyorsunuz. Uygulamada gördüğünüz birini beğendiyseniz ve onu kaçırmamam lazım diyorsanız ee hadi durmayın, mesaj atın. Anın tadını FlashNote ile çıkarın! ⚡
happn benim için çok özel bir uygulama, hiç beklemediğin yerde hiç beklemediğim şekilde gerçek aşkımı karşıma çıkardı ve hayatımı değiştirdi. Sizin de aradığınız ama bir türlü bulamadığınız özel biri belki de yanı başınızdadır. happn ile gerçek aşkınızı bularak, aşk dolu günler yaşamanız dileğiylee ❣️❣️
Cevap
19Cevap
Tam olarak emin olmmakla beraber tinder biraz daha cinsel amaçlı falan kullanıyordu artık sanırım yani amacını biraz daha dışına çıkmıştı yanılmıyorsam belki bahsettiğim hatırımda kalan uygulama tinder de olmayabilir ama diğer uygulama daha çok arkadaşlık flört üzerine yani eğer amacın cinsellik ise tinder ama arkadaşlıksız diğerini tercih etmeni öneririm
hepsi para tuzağı
buraya para vip mip uyelik alacağınıza gidin ortamlara girin biraz daha çok şansınız kendime hakaret bilirim buraya uyeligi
Zamanında tinderdan çok kaliteli insanlarla tanışmıştım. Bazılarıyla hala iletişimimim sürüyor. Ama son yıllarda kalite iyice düştü diyorlar.
Gereksiz bence hocam para vermene gerek yok, ama illaki alıcam diyorsan Tinder. Facebook'a ait idi yanlış hatırlamıyorsam
Tinder ‘ın kullanıcısı daha fazladır. Ne amaçla kullanacaksın?
Kısa süreli ilişki maksatlı
Tinder.
Duruma da mutlaka yaz. Boş umutlarla gelmemiş olurlar.
Zaten orda ciddi ilişki umuduyla giren olacağını pek zannetmiyorum
Sen sanmaya devam et , burası Türkiye
Tinder daha güzel eşleşme çok oluyor ama Para vermen gerekiyor çünkü çoğu kullanıcılar pasif oluyor yani uygulamayı begenmeyip silenler vs.
Vip alarak boşuna para verme happn leş gibi bir app tinderda attığın fotograflar çok önemli ve tarzın o yüzden para vermene gerek yok
ikisinde de aynı dönem üyelik aldım ama happn daha iyi eşlemşme felan oluyo tinder boş mk kız 120 kilo bir ego bir ego kimsenin g. tunu kaldıramam ama kimseyle görüşmedim
Tinder 1-2 gün kullandım ve beğenmedim. Happn uygulamasında vip olmaya bile gerek yok istediğine kalp at geç. Bende çok kaliteli güzel insanlarla karşılaştım orada.
Aga ikisinde de düşmüyor. Bizim kızlar çok çekingen
İkiside iş ilanlarıyla dolu. Hiç gerek yok kullanmaya.
Tinder. Happn yeni duydum, muhtemelen o kadar yaygın değildir.
Hımm düşüneyim 🙄
Ne ki bunlar 😃
Arkadaşlık uygulaması
Yakınındaki insanları seninle eşkeştiriyor
Happn den biraz ekmek yemişliğim vaar :D tinderdan hiç olmadı
İkisininde ne olduğunu bilmiyorum :-/
Buradan bile düşürürsün para verme bence.
Burdajilerin çoğu çirkin evde kalmış tipler
Uygulamalar da genelde fake tipler var
Hiçbiri bence para tuzağı.
paran boşa gider , ne bulacağını sanıyorsun
Ikisini de kullanmiyorum
Boş muhabbetlere para harcama. Aç karnını doyur.
ikisinide kullanmadım ama tinder iyi diyorlar..
ikiside bela bir platform.
Yokluktan ne yapacağınızı şaşırdınız ya
Abi ne gerek var bunlara ahhajhahah
Happn ne kız
Hiçbir fikrim yok
Tinder
Tonder
Ikiside değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?