Yaklaşık 3 sene önce scroll. com un bir telefon çekilişine katılmıştım. Çekilişe katıldığım tarihden bir ay sonra canlı yayında sonuçlar açıklanacaktı. Çekilişin kazananı belirlemek için canlı yayında random olarak çekilişe katılan kişilerden birini telefonla arayıp , çekilişe katılım başlangıç tarihi ile canlı yayın tarihi arasında yükledikleri videolardan birinde olan bir kodu soruyorlardı. Aradıkları kişi kodu içeren videoyu izlediyse yani kodu biliyorsa telefonu kazanacaktı... Ben tabi çekilişe katıldığımı unutmuşum bile, zaten çıkmaz felan videoları izlemedim. O gün Istanbula gezmeye gitmiştim. Eve döndüm yorgunum uzanıyorum felan telefon çaldı bir açtım çekiliş için arıyoruz şöyle böyle. Ben havalara uçuyorum kazandım diye sonra dediler ki kod? Dedim abi yok, izlemedim videoları:)) Avucumu yaladım sonra. Bu da böyle bir çekiliş anımdır. İçimde ukte... Bu arada telefon htc m8 plus dı. O zamanlar 3500 TL felandı. Bak üzüldüm yine:(
Bir ara şansım çok açıktı, sosyal medya üzerinden yapılan çekilişlerden yazarlardan imzalı kitaplardan, bazı gıda firmalarından hediye paketlerine kadar bir çok şey kazandım. Ondan sonra hiçbir şey kazanamadım :D
Cekilis degil tam ama... yine de anlatayim :) Epey sene once bir biskuvi markasi bedava raf/dolap tarzi bir hediye dagitiyordu. Annem de gormus ve market rafindaki son biskuviyi almis ve bilin nooldu? O son paket biskuvi anneme koca bir dolap kazandirdi.
Onun disinda bir tanidigimiz koskoca araba kazandi...
Bugune kadar 60 magnum şifresi girmişimdir bence hepsi yalan artk uğraşmıyorum. Coladan çıkan şifreler kazandırıyor ama diğer hiçbişey kazandırmıyor bugune ladar coladan bayagı bardak ve 1 litre kola he birde dondurmadan cipsden cıkan bedavalar :))
En İyi Cevaplar