Merhaba öncelikle öğrenciyim kirada oturuyorum. İnternet bağlatmak istiyorum lakin evin delinmesini istemiyorum. Direk delinmeden bağlayabilirler mi? Evde su prizlerden var.
Arkadaşlar eve internet bağlayabilir miyim? Detaya gelir misiniz?
Binanın elektrik odasından hattı bu girişlerde bağlıyorlar. Sende telefon kablosunu bu girişe takıp internetin kullanabiliyorsun.
Aurıcs (Türk Telekom'u bilmiyorum) SuperOnlime'da üniversite öğrencilerine taahhüt süresi 1 yıl, ben fibere bakıyordum, ADSL'de de öyle olması lazım, yanlış olmasın. Bulunduğun ilde SuperOnline bayisine gidip detaylı bilgi alabilirsin, özellikle Saha Satış ekiplerinden bilgi almanı öneririm, sana daha çok yardım ederler. Normal Turkcell İletişim Merkezlerine gitme, onlar tam göremiyorlar çünkü. Eğer bulunduğun ilde SuperOnline bayisi yoksa o zaman gidebilirsin.
onlar değil önce modem almalısınız birde internet için sözleşme yapmaız gere 2 yıl boyunca cıkamassınız cıkarsanda belli miktarda para alıyor wifi kablosuz bağlatı şeklindede bağlayabilirsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya tamam onları hallederiz sıkıntı şu ki kendi evimde bu prizden olmadığı için kabloları duvarı delerek içeriye sokmuslardi. Şimdi bu internet prizleri var evi delerler mi onu soruyorum.
En İyi Cevaplar