İnternet & Teknoloji Apple hesabımı ele geçirdiler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir siteden apple itunes iade falan yapıcaktım sonra birden biri hesabınıza girmeye çalıştor dediler sonra şifreyi değiştirdim ipadimden şimdi telefondan deniyorum ama telefonum kayseriden görünüyor? İptal ettim denedim kayseride görünüyor Apple hesabımı ele geçirdiler? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tarçıncan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sen girmeyi denedin mi hiç? Girdin mi yani? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Telefonumdan girmeye çalıştığımda böyle yazı geliyordu Yorumla tarçıncan +1 yıl Ben de geçen girmeye çalıştığımda bu tarz uyarı aldım ama o an ben giriyordum zaten. Yorumla tarçıncan +1 yıl Konumda dolayı şüphen varsa teknik servise sorabilirsin. Benim konumum İstanbul olarak çıktı, sıkıntı yoktu yani. Yorumla Soran +1 yıl İatanbulda yaşıyorum Kayseri’de çıkması garip geldi Yorumla tarçıncan +1 yıl Dediğim gibi teknik servisi arayabilirsiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen girmeyi denedin mi hiç? Girdin mi yani?
Telefonumdan girmeye çalıştığımda böyle yazı geliyordu
Ben de geçen girmeye çalıştığımda bu tarz uyarı aldım ama o an ben giriyordum zaten.
Konumda dolayı şüphen varsa teknik servise sorabilirsin. Benim konumum İstanbul olarak çıktı, sıkıntı yoktu yani.
İatanbulda yaşıyorum Kayseri’de çıkması garip geldi
Dediğim gibi teknik servisi arayabilirsiniz.
Appleyi ara