Ben verdim adam kendi fotolarını çekmiş oyun oynamış watsap konuşmalarıma bakmış durum dahi yapmış daha ne diyim telime tecavüz etmiş ya 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakabilir de niye uğraşsın bununla
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda
+1 yılNormal şartlarda bakmazlar da, insanoğlu işte belli de olmaz. Sen şifre koy telefona.
10 Yorumla
+1 yılNe yalan söyleyeyim ben tamir ederken bakıyordum :D
060 Yorumla
Soran+1 yılTanidik olmasa sikinti yapmiycam
- +1 yıl
Tanıdıksa hiç verme derim :D Hele ki bir arkadaşım silinen fotoğraflar için pc sini vermişti baya inceledim şahsen ne yalan söyleyeyim Allah affetsin :D
Soran+1 yılYa annem veriyo zorla kendi kullancak mecbur kaldım. Yoksa başka bir yere verecektim
- +1 yıl
İçinde ne gibi dosyalar var? Cidden sıkıntılı şeyler var mı yani? Kurtarılma sebebi nedir dosyaların bir de? Cihaz modeli nedir ve android sürümü kaç?
Soran+1 yılBirsürü dosyalarım var gitmesini istemiyorum. Çıplak kadın resimleri falan var. Android sürüm ne
- +1 yıl
İzmir'de olsan hallederdim ben. Ama dediğim gibi bakabilir. Yani seni kötü gösterebilecek bir şeyler varsa 0 laman daha mantıklı. Veri kaybı geri getirilme şansı olan bir durumdur. Sonuç olarak insanların bakış açısı değişebilir hakkındaki
Soran+1 yılBenim tanıdığım değil adam. Resimler de bana ait değil ama bilemedim çok tedirginim
- +1 yıl
Sen bilirsin dediğim gibi bakılabilir kişiye göre değişebilir bu hatta çıplak kadınlardan kaynaklı lez de denilebilir hakkında o. O
Soran+1 yılIşte sıkıntı da o ya
- +1 yıl
Başkasına götür en basit çözüm
Soran+1 yılDaha alamam aldı bir kere telefonu. Yoksa zaten hiç tanımadığım bir servise verecektim
- +1 yıl
Durum sakat o zaman hani şu an için elden bir şey gelmiyor. Bu arada o arkadaşın yorumuna bakarak rahatlama oradaki cevap verdiğim şeklin arkasındayım tamamen
Soran+1 yılYa napicam ben
- +1 yıl
Erişimin bile yok artık maalesef yapılabilecek bişey kalmamış diyebiliriz şansına artık diyebiliriz
Soran+1 yılOf şansa bırakamam isi
- +1 yıl
E telefonu alamıyorsun, başka yere veremiyorsun. Şöyle birşey yapabilirsin annene şifreyi vermeyeyim kabinde kıyafet denerken fotoğraflarım var ekranı yapıp versin ben fotoğrafları alayım sonra test için götüreyim de
Soran+1 yılZaten şifreyi vermedim ama resimelri koruması gerektiğini soyliycek adama. O da haliyle görür
- +1 yıl
Şifreyi vermediğinde uğraşmaz onu 0 lamak geri almak için. Sıfırlamak için ya rom çakacak ki buda verileri %90 ihtimalle siler ya da mailden 0 laması gerek. Vermediysen şifreyi korkma
Soran+1 yılAma icindekileri korumaz bu sefer silinirse
- +1 yıl
İçindekileri niye o korusun ki? Ekran kırıksa ekran değişir başka bir sorun yoksa içindekiler içinde kalır. Ekran farklı modüldür. Anakartta depolanır veriler.
Soran+1 yılBisey olmaz diyosun yani inşallah anakarta zarar gelmemistir
- +1 yıl
Kırıldıktan sonra açılıyor muydu? Açık kalabiliyor mu? Bana arıza ile ilgili durumu anlatırsan yorum yapabilirim
Soran+1 yılAçılınca ses geliyo sadece görüntü yok hicbir sekilde
- +1 yıl
Ses geliyorsa açıldığına dair ya da aranınca çalıyorsa ekran pert olmuştur sadece anakartta sorun yoktur. Sıkıntı yapma kimsenin veri korumasına ihtiyacın yok anakart bozulmadığı sürece işletim sistemi çökmediği sürece veri zarar görmez.
Soran+1 yılPeki verileri korumasini isterse adam bakmaz mi
Soran+1 yılGerçi şifre için uğraşmaz dedin
- +1 yıl
Yav veri koruması diye bir şey yok ki sorun orada veri cihazda kalırsa kalır herhangi bir mahalle tamircisi kalkıp anakart tamiri yapıp veri getirmez. Şifre sıfırlama ile uğraşması için sana kafayı takması lazım açkcası çokta korkacak birşey yoktur herhalde
Soran+1 yılPeki ya zarar geldiyse anakarta o zaman yandım yine de of nasıl rahatliycam ben ya
- +1 yıl
İyide ona da o yetkin değildir korkma yahu anakart tamir yapsa yine şifrene ihtiyacı var sakin ol
Soran+1 yılE kırar yapar işte ya da beni arayıp isterler ne cevap vericem o zaman
- +1 yıl
Yahu anakartın zarar görmemiş eğer isterlerse bana haber ver çözüm bulalım anlaştık mı bu kadar stres yapma o son ihtimal.
Soran+1 yılTamam çok sağol inşallah dediğin gibi yolunda gider her şey
- +1 yıl
Rica ederim kasma bu kadar ya en fazla eş cinsel derler sende bir yakın erkek arkadaşına yıkarsın ihaleyi geçer gider
Soran+1 yılSitelerden indirdiğim resimler vardı. Annemin arkadaşının da arkadaşı. ama adam arkadaşına soylerse o da anneme söyleyebilir bir ihtimal. Neyse bakicaz artık
- +1 yıl
Rahat ol kasma bu kadar :D bırak akışına koy geç yahu :D
Soran+1 yılKeşke 😏
- +1 yıl
Sakinleştiysen sorun yok yak bir sigara :D
Soran+1 yılHahahah 😄sigara deme sigara resimlerim se var bilmiyolar
- +1 yıl
Yav en kötü öğrenirler :D Bak anlamıyorsun hala kötüsünü düşün iyisine şükret :D Kendi uygunsuz resimlerin yok :D Başkalarının var :D Sigara resimlerin var :D Biri katliamlık biri ithamlık iyi düşün :D
Soran+1 yılOlsun yine de çok sorun olur gormeleri
- +1 yıl
Yav sorun olur olur da en azından en kötüsü olmaz kötüyü düşün iyiye şükret yahu yoksa sen bunu düşüne düşüne ne uyuyabilirsin ne bişey yapabilirsin
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Takma artık boşver dediğim gibi anakart problemi falan olursa haber et bir şekilde çözeriz
Soran+1 yılTamamdir
- +1 yıl
Hadi ben kaçtım yicekler birşeyler daha bakayım iyi geceler
Soran+1 yılIyi geceler
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılSelam
- +1 yıl
Merhabaa
Soran+1 yılSormuş annem. Fiyati pahali diye yaptirmamis telefonun beyni zarar görmüş ama ıcindekileri kurtarmaya calisirim demiş annem de getirmiş sence geri alabilir miyim
- +1 yıl
Beyni zarar görmüş derken sizi yemeye çalışıyor olabilir telefonu görmek lazım aslında imkanın varsa bir videosunu çeksene açma tuşuna bas ardından 1 dakika boyunca izler tavırda kameraya al ki daha belirleyici olur. Bir mahalle tamircisi hasarlı anakart tamiri yapamaz ancak gerçekten büyük bir yer olması gerek teknik manada telefon marka model ne bu arada?
Soran+1 yılZaten servise vericem ben note 3 beo. Videoyu çekerim annem dışarda şu an telefon cantasinda. Bir de whatsapp mesajları zor kurtarirmis silinir mi sence
- +1 yıl
Whatsapp mesajları niye zor kurtarıyormuş :D Altı üstü tek modül bir dosyada o mesajlar :D Arkadaş biraz ayak yapıyor gibi hissettim şahsen ben teli görmem en mantıklısı bu konumda ama dediğim gibi telefon açılabiliyorsa sesleri geliyorsa ediyorsa anakartta sorun yoktur en fazla zamanla ani güç kesimi gibi durumlar oluşabilir ama bu şahsın bahsettiği gibi kurtarmaya engel olmaz.
Soran+1 yılBilemiyorum ki niye öyle yaptı. bir de ben kartimi başka telefona taktım wp mesajlar ve numaralar tasinmadi sim kartı takılı değil uyarısı veriyo ve gmail hesabımı tanimiyo yedeklerden ama biri arayınca ulasabiliyo numarama. O yüzden tedirgin oldum.
Soran+1 yılAnakart zarar gördüyse kurtulur mu
- +1 yıl
Nasıl zarar gördüğüne bağlı. Telefon nasıl bu hale geldi ki?
Soran+1 yılFırlattim masaya çarptı kırıldı. o yüzden tedirginim iste
- +1 yıl
Darbeye bağlı pek anakart zarar görme durumuna rastlamadım. Telefon marka model neydi?
Soran+1 yılNote 3 neo
- +1 yıl
Sanmam onda olacağını bu durumun videoyu atta bakalım bir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yeni ekran takacak. şifre ortadan kalkıyor diye biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Şifre ortadan kalkmaz. Şifre yazılımsal / ekran donanımsal bir bağı yok. Ama test için şifre isterler.
- +1 yıl
@DarkHunter35 ekran degisimi yaparken galeridekiler falan gidiyo mu
+1 yılbakmazlar milyon tane kişi veriyor yasa olarak suç bakması o yüzden rahat ol
016 Yorumla
Soran+1 yılSuç da kim gorcek ki baktığını herkes bakıyorum yazmis
- +1 yıl
ben suç işledim mahkeme kararı olmadan polis bile bakamaz telefonuna çünkü özel hayat orası başıma geldigi için diyorum bakamaz
Soran+1 yılAma bakan cik varmış yazmislar
- +1 yıl
benim boy boy çıplak foto vardı 15 tane manitam vardı bakmadilar bilmiyorum bakmazlar yani
Soran+1 yılOf çok tedirginim ya bana ait yok da internetten resim var gizlemedim de
- +1 yıl
bence takma kafana benim manitalarin fotoları da vardı bakamaz çünkü suç olduğunu biliyorlar
Soran+1 yılInşallah dediğin gibi olur ya
- +1 yıl
bana güven tecrübeliyim çünkü bana atılan fotoğraf 3 cu kişi göremez
Soran+1 yılYorumları görünce tedirgin oldum yoksa ben de öyle düşünüyorum bakmamasi lazım
- +1 yıl
bakamaz ki onlar dalga geçiyor senle takma başıma geldi ve bakamadilar telefon açılınca rehberı gezip bırakıyor öyle galeriye giremiyor
Soran+1 yılPeki wp mesaja bakabilir mi. Oda olmaz dimi
- +1 yıl
bakamaz sade çalışıyormu diye bakar geçer öyle incelemezler
Soran+1 yılPeki inşallah dediğin gibi olur biraz olsun rahatlarım çok sağol
- +1 yıl
eğer başka derdin varsa arayayım
Soran+1 yılNeyi arycan
- +1 yıl
seni arayabilirim istersen 05519865402
+1 yılBakmazlar herhalde telefoncunun karakteri ile ilgili
10 Yorumla
+1 yılkötü niyetli biri bakabilir.
020 Yorumla- +1 yıl
şifren varsa bakamaz.
Soran+1 yılTamirciye vercem şifre var ama ıcindekileri saklamasini istiycem bakabilir mi
- +1 yıl
bakabilir. hangi marka model telefonun?
Soran+1 yılNote 3 neo
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=AKI8-T3KRaA
böyle değişiyor muş. ben olsam ekranı alır kendim değişirdim.
Soran+1 yılKendim yapamam ki annem zorla veriyo bo kere
- +1 yıl
kaça yapacak telefoncu?
Soran+1 yılBilmiyorum ki vericek konuşacak iste
- +1 yıl
o telefonun ekranına baktım 550 tl sadece. telefon o kadar etmiyor. o telefonu en ucuz yapacak telefoncu 250 tlden aşağı yapmaz. oda hani elinde fazla ekran vardır birine vermek ister öyle. yoksa o telefonu yapacak telefoncu bulamazsın.
Soran+1 yılNiye parasını verince yapmaz mi yani
- +1 yıl
telefoncunun diyeceği bu telefonu yapacağına git yeni sıfır bir telefon al. değecek birşey değil der. ekran camı en ucuz 500 tl piyasada. işçilik en az 100 tl alsa 600 tl. letgodan ikinci elini 400 tl ye alabileceğin bir telefonu hangi telefoncu yaparki?
Soran+1 yılParası neyse veririm zaten 0 model alicam sadee ıcindekileri kurtarmak için yaptırmak istiyorum yoksa o kadar pahaliya patliycagini ben de biliyorum ama tanıdık olduğu için annem ikna oldu sanırım uuf
- +1 yıl
telefon hiç açılmıyor mu?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
tanıdıksa ve şifren varsa sorun olmaz stres yapma.
Soran+1 yılAma şifreyi kırabilir
- +1 yıl
kimse uğraşmaz. adamların işi başından aşkın.
Soran+1 yılHaklisin niye yapsın ki öyle bişey
- +1 yıl
sıkma sen canını. için rahat olsun.
Soran+1 yılInşallah dediğin gibi olur ya
şifresi yok mu? ekran kilidi falan?
01 Yorumla
Soran+1 yılVar ama ıcindekileri kurtarmasi için vericem. ayrica istese kıramaz mi tamirci
Yani içinde fesatlık varsa herşeye bakar :/
00 Yorumla
+1 yılSıfırla ver sen yinede öyle i imkanın varsa
015 Yorumla
SoranIcindekileri kurtarmak için veriyorum zaten
- +1 yıl
Telefon komple pert mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Cok özelin yoksa gerek yok ama sen pcye bagla telini sarj girişinden kendin kurtarmayı dene
- +1 yıl
Görünür pcde tel ne
Soran+1 yılEkran kilidi var baglayamıyorum
- +1 yıl
İnternetn arastr içine bakarlar
Soran+1 yılAraştırdım yok cozum
- +1 yıl
Cok mu ozel içerik var
Soran+1 yılEvet başkasına ait olsa da.
- +1 yıl
Yapıcak birseyin yok nerelisin belki yardmm dknur
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Memleketimsen tanıdık telefoncu var gidersin gözünün önünde yapar bakmaz biseye
Soran+1 yılAnnem veriyo zorla sıkıntı orda işte
- +1 yıl
Engel olamıyorsan yapıcak birseyin yok
Ne varki
011 Yorumla
Soran+1 yılResimler
Soran+1 yılEvet ama p*rno sitesinden kadınların
Soran+1 yılAnneme söylemesi sıkıntı
Soran+1 yılAnnemde şu an götürecek yarin
Soran+1 yılBeni görmedi tanimiyo sabah çok erken gidiyo ise annem. Artik konusamam
Belli olmaz.
00 YorumlaGörünür
00 YorumlaBakar
00 Yorumlaİçindekiler derken
01 Yorumla
Soran+1 yılResimler
Ooo yandın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Ne varki icinde
00 Yorumla
+1 yılŞifren yok mu?