İlk erkek arkadaş, ilk öpüşme, ilk cinsel birliktelik unutulur mu ?
Cevabın nedir?
+1 yılİlk erkek arkadaş,ilk öpüşme,ilk cinsel birliktelik unutulur.
Ama başka birini seversin ve onunla ilk öpüştüğün anı , ilk cinsel deneyimini unutamazsın.
Şöyle ki , bir kızın kendi ilkini unutması kolay ama bir beraberlikte yaşanan ilkleri unutması zordur.
Son aşk İlkin önüne geçer her zaman ;)51 Yorumla- +1 yıl
Bence ilk öpüşmede unutulmaz ilk sevişmede ama ilk birliktelik asla unutulmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılnası unutulur ya çok şaşırdım unutanlara.. insan hafızasını kaybetse yine o anları unutmaz.. en azından ben unuttum.. sevgilimle ilk öpüştüğümüz anı hatırlayınca bile yine karnımda kelebekler uçuyo sanki.. o ilklerin heyecanı başka bişi.. ama heralde o ana verilen değerle alakalı..
00 Yorumla
Kızların ağzından çıkana güvenmemeyi öğrenmelisin, özellikle bu konularda... Yazmış yukarda hanımlar unutuluyor falan vs... 40-50 yaşındaki hanımlardan dinledim. "unutulmuyor"
13 Yorumla- +1 yıl
yaş kemale erince hatırlanır belki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence zaman geçtikçe unutuluyor benim ilk öptüğüm kız beni unutmuş tabi aradan seneler geçti mesaj attım tanıyamadı aradım konuştum gene tanıyamadı demekki unutuluyormuş...:)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
bu dediklerin unutulur...sadece sevdiğinle ilk buluşma sevdiğinle ilk öpüşme sevdiğinle ilk ilişki unutulumuyor...sevmediğin birini unutursunki zaten..önemi yokdur...ben sevdiğimin bana ilk söylediği cümleyi dahi hatırlıyorum...hayatıma damgasını vurdu işde..başka türlüde olamazdı..
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence kız veya erkek hayatına giren çıkan az veya çok sevdiği insanları nasıl unutsun. Reset atılmıyor beyne..
Sadece o kadar da önemli olmuyor.00 Yorumla
+1 yılben unuttum gitti. hafızam zayıf sanırım. bir de isimlerle telefon numaralarını tutamam aklımda
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutulmasa da anlamsızlaşabilir pekala; hangisi daha kötü artık siz karar verin...
00 Yorumlahayır biz cevap versek noluyo
00 Yorumlaseviyorso UNUTULMAZ...
00 YorumlaKiminle yaşadığın önemli..
00 Yorumla
+1 yılasla unutulmaz
00 Yorumla
+1 yılunutulmaz!
00 Yorumlaunutulur
00 Yorumlaasla unutulmazzz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz