Kutusu bile heyecanlandırmaya yetiyor!

Vitesi ayrıca almak zorunda kaldım.

Montajı hiç zor değilmiş.

Kurulumu esnasında ya bir şeyi yanlış yere takarsam diye korkmuştum. Hiçbir şey yanlış takılamıyor arkadaşlar. Her kablonun girişi farklı. Ayrıca elektriğe bağlamamız gerekiyor. Sadece usb'ye tak çalıştır olmuyor. İçerisinde geri tepmeli motor olduğu için ekstradan güce ihtiyacı var.



Eğer bu setin tadını çıkarmak istiyorum derseniz, size Forza Horizon 3 oyununu ve Dirt 4'u öneririm. :) Aman dikkat Dirt 4'da araba stop ediyor. Gerçekçilik en üst seviyede.

Oyun içi ayarlarınızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ben gerçekçi olması için direksiyon kuvvetini %100'e ayarladım. Kontrolü kaybedince direksiyon bileğinizi kıracak gibi dönüyor ve zorluyor. Kullanımı gerçekten de zormuş. Araba kullanmamış olsam kullanmaya korkardım.
Ayrıca oyunu oynarken yüksek hızlarda dönüş yapmaya çalışmayın, yapamazsınız. Gerçekte nasılsa burada da öyle. :)

Arkadaşlar ben dayanamıyorum, tekrardan oyuna giriyorum. Görüşmek üzere :)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar