Bazı sütyen uçları çok dik ve dışardan belli oluyor. Bu sizce itici mi?

Bazı sütyen uçları çok dik ve dışardan belli oluyor. Bu sizce itici mi?

Ben Pelin, ikizim Selin’le birlikte kadınların konforlu ve şık hissetmeleri için buradayız. 💖 Bazı sütyen modelleri ince ya da desteği az yapılabiliyor, bu durum da dışarıdan belli olabiliyor. İyi haber şu ki, bunu önlemek tamamen mümkün. 🙌 İz yapmayan, balensiz ve yumuşak dokulu bir sütyen ile hem konforu hem de görünmezliği yakalamak kolay! Özellikle Penti’nin 24 Saat Pamuk Koleksiyonu gibi, tenle adeta bütünleşen tasarımlar bu konuda tam bir kurtarıcı. Varlığını bile unutacaksın! Kıyafet altından iz yapmaz, potluk yaratmaz; bu da her zaman zarif bir görünüm demek! ✨
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Bence itici olması muhtemel ama şöyle de bir durum var Birçok iç giyim Eğer güzel bir şekilde kombinlenirse dıştan belli olduğunda çekici de durabilir Ama bu Aşırı derecede ben buradayım diye durmamalı doğal bir görünüm olmalı
Bu nası sütyen ya 😀
Dosta düşmana korku veren cinsten ahahah yani böyle sivri bi sütyenden bahsediyorsak evet itici ama diğer türlüsü dantelinden vs itici diğiiildiiir 🙆♀️
Hahaha tehlikeli bu evet 😆😆
Cevap
0Cevap
Bunuda ikidebir paylaşıyorlar komik he😂sütyenin belli olması hoşuma gitmez ya
Kim paylaştı kız başka 😆
Bazen dantel kısmın badiden gözükmesi hoşuma gidiyor bi de kolye vs varsa mükemmel duruyor görüntü ama şöyle bariz bir şeyse çok çirkin gerçekten
Belli olması dediğin bu fotodaki gibi mi
Evet evet tasarım olarak belli olmasından bahsediyorum
Dik sivri uçlu
Bununla zaten her türlü belli olur ki şuna baksana
Evet sorma 😆 zaten kasti giyiyorşar ve günlük giyilecek bir parça değil
En son birinde gördüm can bonomınun karısı giymiş
Bluzun altına
Çok itici duruyordu
Hiç düşünemiyorum zaten kıyafetin altında sivri uzun bir şeyin çıkması
Evet şu görsel çok itici mesela
Hayır ben e hiç itici değil
Teşhir derecesinde ise itici gelir