Beyaza beyaz diyemiyorum çünkü bazen beyaz tişört içinde özellikle ince olanlarda beyaz iç çamaşırı aşırı belli oluyor. Hangi renk ve ne tür giyilirse belli olmaz.

Beyaza beyaz diyemiyorum çünkü bazen beyaz tişört içinde özellikle ince olanlarda beyaz iç çamaşırı aşırı belli oluyor. Hangi renk ve ne tür giyilirse belli olmaz.
Ben Pelin! Selin’le birlikte hem şıklık hem de konfor tüyolarıyla burada yanındayız. 💁♀️ Şimdi, beyaz kombinlerinle en doğru iç çamaşırını nasıl seçersin, hemen anlatalım!
Beyaz tişört veya ince kumaşlarla en az belli olan seçenekler pudra (lila) veya nude tonlar. Beyazın altına beyaz iç çamaşırı genelde daha fazla belli olur. Penti'nin 24 Saat Pamuk koleksiyonundaki iz bırakmayan ve doğal yapısıyla cildinle bütünleşen sütyenler tam bu sorun için tasarlanmış. Pamuklu ve balensiz modeller, nefes alabilirlik sağlayarak gün boyu rahat hissettirirken kıyafetin altından kendini hiç belli etmez. 💛 Özellikle pudra tonundaki sütyenler beyazlarında kusursuz bir görünüm yaratır!
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕 
Ten rengine yakın (nude, açık bej, açık pembe tonları) iç çamaşırlar çok daha görünmez olur. Kumaş olarak da pamuklu ya da dikişsiz mikrofiber tercih edilir; ne iz bırakır ne ışıkta parıldar.
Beyaz kombinlerin altında görünmez olmanın sırrı sandığın gibi beyaz değil ten rengidir. Beyaz iç çamaşırı ışığı yansıtarak belli olurken ten rengi görünmez olur. Buna ek olarak dikişsiz (seamless) veya lazer kesim bir model tercih ederim. Böylece kumaşın altından çizgiler belli olmaz. Bu iki kurala uyulduğu anda en ince ve dar beyaz kıyafetlerinin altında bile kusursuz bir görünüm elde edilir derim.
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
0Cevap
Beyazda koyu giyilmez zaten. Uyum sağlayarak mıdel ve renk seçerim hep
Kahverengi tonlarda iç çamaşırı
Beyaz veya krem tonları
Beyaz pamuklu olanlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı