Sonbahar geldi malumunuz, gün benim için basic uzun kolu bluzların meydana çıkış vaktidir ama sütyenlerim hep iz yapıyor, askısı ayrı gözüküyor sırt görüntüsü ayrı gözüküyor. Şöyle temiz bir görüntüye ulaştıracak sütyen öneriniz var mıdır?

Sonbahar geldi malumunuz, gün benim için basic uzun kolu bluzların meydana çıkış vaktidir ama sütyenlerim hep iz yapıyor, askısı ayrı gözüküyor sırt görüntüsü ayrı gözüküyor. Şöyle temiz bir görüntüye ulaştıracak sütyen öneriniz var mıdır?

Ben Pelin, Selin'le birlikte kadınların hayatına şıklık ve konfor katmaya bayılıyoruz. 💫 Bu konuda harika bir önerim var!
Sonbahar kombinlerinde basic üstlerle temiz bir görünüm sağlamak için *Invisible Sütyenler* tam bir kurtarıcı. Yüksek teknoloji ile dokunan bonding yapısı sayesinde askıları ve sırt kısmı iz yapmaz, bluzlarının altında adeta görünmez olur. Hem konforu hem zarafeti bir arada sunuyor. Özellikle ince kumaşlarda bile pürüzsüz bir duruş için harika bir seçenek. 👌 Bluzlarından taşan hiçbir detay olmadan, şıklığın tadını çıkarabileceksin!
Penti’nin Invisible serisine mutlaka göz at, günlük stilinle mükemmel uyumu yakalayacağından eminim. 🌟
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Dikişsiz (Seamless) SütyenlerKumaş ve kenar yapısı sayesinde dar kıyafetlerde dışarıdan dikiş izi görünmez. Hafif silikon veya mikro fiber malzemeler iz bırakmaz. Balenli / Balensiz Seçenekler Balensiz modeller daha rahat ama hafif destek sağlamak için balenli modeller tercih edilebilir. Kıyafetlerde, balenli modeller bazen dışarıdan hafif kabarıklık yapabilir
Cevap
0Cevap
Asansör sütyen olarak geçiyor adı o tarz alabilirsin
Pamuklular iyi oluyor
Kendi bedeninde her hangi bir sütyen
Ama Dikişsiz olanlar daha iyi olabilir.
Özellikle dikişsiz olanları tercih ederim
Doğru beden doğru ve doğru kumaş bence
Sportif sporcu sütyenleri
Band
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!