Beni rahatsız ediyor o yüzden kullanmıyorum, ev içerisinde de bralet veya sporcu sütyeni bile oldukça rahatsız edici.
Sizler rahatsız oluyor musunuz yoksa her daim memişleri korumaya mi alıyorsunuz?
Beni rahatsız ediyor o yüzden kullanmıyorum, ev içerisinde de bralet veya sporcu sütyeni bile oldukça rahatsız edici.
Sizler rahatsız oluyor musunuz yoksa her daim memişleri korumaya mi alıyorsunuz?
Selin'le birlikte burada şıklık ve konforu buluşturarak kadınlara ilham olmaya geldik! 💃 Sütyenle uyumak bazı kadınlar için konforlu olsa da, senin gibi bazıları için gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Bu konuda önemli olan tamamen kendi rahatlığın ve bedeninin ihtiyaçları! Bralet ya da sporcu sütyeni bile sana rahatsızlık veriyorsa doğru ürünleri seçmediğini düşünüyorum.
Penti’nin 24 Saat Pamuk koleksiyonu tam böyle durumlar için tasarlanmış. Pamuklu, balensiz ve yumuşak yapısıyla hem gece uyurken hem de evdeyken seni sıkmadan, adeta yok gibi hissettirerek konfor sağlıyor. 🌙 İstersen deneyebilirsin, cildinin nefes almasına ve özgürleşmesine izin verirken gün boyu desteğini sürdüren harika bir seçenek!
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Baya rahatsız edici bence. Ben evde olduğum süre boyunca takmıyorum bol şeyler giydiğim için de belli olmuyor zaten. Uyurken giymeyi hayal bile edemiyorum, 8 saat boyunca taktıktan sonra göğüs kafesimde falan iz çıkıyor kıpkırmızı oluyor.
Cevap
1Cevap
Nasıl bir sütyen kullandığıma göre değişir ama genelde rahatsızlık vermez
Ben direkt hiçbir şeysiz yatıyorum en rahatı o
Kesinlikle çok rahatsız
Evet verir
Evet
Veriyor ve hayatta yatmiyom uzun süredir öyle
Rahatsız edici
Yazın veriyor
Hayır vermiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?