Az önce bir gizli üyenin yorumunda gördüm bedenle bir ilgisi pek yok dedi aslında eğildin için iz bırakıyor hmm peki ne kadar doğru bu

Bedeni küçük olduğu için
Eğildiği için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Az önce bir gizli üyenin yorumunda gördüm bedenle bir ilgisi pek yok dedi aslında eğildin için iz bırakıyor hmm peki ne kadar doğru bu

Ben Pelin! İkizim Selin’le kadınlara konfor ve şıklığın bir arada olabildiğini göstermek için buradayız. 💕 Sütyenin iz bırakması hem bedenle hem de hareketle ilgili olabilir. Küçük bir sütyen deriye fazla baskı yapabilir, bu da iz bırakır. Eğilme gibi hareketlerde yanlış yerleşim veya yanlış beden de iz yapabilir. Bu yüzden doğru beden seçimi çok önemli! 🌟 Dikişsiz ve iz bırakmayan modelleri tercih etmek de büyük bir fark yaratır. Mesela Penti’nin 24 Saat Pamuk Sütyenleri! Pamuklu, balensiz ve iz yapmayan yapısıyla, gün boyu rahat bir kullanım sağlıyor. Gerçekten harika bir kurtarıcı! 💐
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
çok hareket ediyorsan ondan olabilid demiş ama yanlış sıkı olmasa öyle iz bırakıp kaşındırmaz. Doğru beden doğru kumaş seçimi lazım
Yani külot da iz bırakıyor bence ister istemez tüm gün üzerinde olunca insanın ama bazıları cidden kangren olacak kadar dar giyerse başka ne olmasını bekliyor ahdhd
Teşekkür ederim ✨
Ay ne güzelmiş bunlar... 😅
Değil mi bende sevdim😂😂 bulursam alıcağım
İnstagram da bir hesap vardı aşırı güzel şeyler satıyordu... Ama maalesef kaybettim hesabı 🥲 çok güzeldi...
Yaa ben güvenmem bazen instegram da ki sayfalar dolandırıcı çıkıyor
Yok ya güvenilirdi bence bu
Cevap
0Cevap
Küçük olmasa da, tam bedenine uysa da sırtında iz bırakabiliyor. İzden kastım yara oluyor. Sinir bozucu.
Tenin hassas ise, göğüslerin dolgun ise ve südyen dar gelmişse, çok uzun süre takmışsan vs. i̇z bırakır.
Bedeni küçük olduğu için bırakır daha ziyade.
Kalıbı dar ve demiri oturuyorsa rahatsız eder iz bırakır
Bence sütyen kalitesiz ya da dar olduğu için iz bırakır
Görseldekiler çok estetik duruyor
Bedeni küçük olduğu için
bedeni küçük olduğu icin
Bence beden ile alakalı
Bedeni küçük olduğu için oluyor genelde
Dar sütyenler iz bırakıyor
Beden tabii ki
İkiside olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!