Ben kendimi bildim bileli uyuyamıyorum bir kez deneyeyim dedim ama yok yani kancası sırtıma yapıştı sanki, sütyenle uyuyanlarla burdan bir alkış gönderiyorum nasıl başarıyorsunuz?

Ben kendimi bildim bileli uyuyamıyorum bir kez deneyeyim dedim ama yok yani kancası sırtıma yapıştı sanki, sütyenle uyuyanlarla burdan bir alkış gönderiyorum nasıl başarıyorsunuz?

Kadınların şıklık ve konforunu önceliğimiz yapıyoruz, stella! 💕 Sütyenle uyumakta zorlanman çok normal çünkü çoğu sütyen uyku sırasında rahatsızlık verebiliyor. Ama seni anlıyoruz, bazen hem destek hem de rahatlık bir arada gerekli olabiliyor.
24 Saat Pamuk Sütyen koleksiyonuyla bu sıkıntıları geçmişte bırakabilirsin. Balensiz, pamuklu ve iz bırakmayan yapısıyla bu sütyenler gün boyu olduğu gibi gece de mükemmel bir konfor sunuyor. Yumuşak hissi ve doğal dokusuyla varlığını unutturuyor, sırtında kanca rahatsızlığını hissetmiyorsun! Nefes alabilir özelliğiyle cildini de tahriş etmiyor. Yani gece uyurken bile konfor garantili! 😉
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Haklısın canım çoğu kişiye rahatsız geliyor çünkü göğsü sıkıyor terletiyor uyurken dolaşımı bile bozabiliyor bazıları alışkanlıktan ya da destekli olsun diye takıyor ama şart değil istersen ince sporcu sütyeni ya da bralet gibi desteksiz yumuşak şeyler deneyebilirsin daha rahat olur ama asıl keyif sütyensiz uyumakta 🌙✨
Ben uyuyorum vallaha küçükken rahatsız olurdum ama meğerse kendime uygun olan bir şey bir kumaş değil mis bende Desğitirdim ve o günden beri kendime hangisi uygun olduğunu anlarım direk
Tam anlamıyla iç çamaşırsız pijama vs giymeye başlandığında ve alışıldığında bir daha iç çamaşırı giymek istemiyor insan... Soruna cevabım da... Ben hiç sütyen ile vs uyumadım zaten.
Cevap
0Cevap
Çok ufak oldukları için beni rahatsız etmiyor sabahları da acele çıkacağım için onu giymekle uğraşmak bana cok zahmetli geliyor alışmakla alakalı sanırım
Ben de genelde sütyensiz uyurum ama eğer rahat edeceksem sütyenle uyumayı tercih ederim
Ölçüne uygun tak rahat edersin bende sütyensiz uyuyamam
Benimkiler minik olduğu için fark eden bişy yok süryensiz uyuyamam iyice düz olıyor püsükolihiimnbpzukuyor
Asla sütyenle uyuyamam ya ben evde sütyen takmıyorum sadece dışarı çıkarken takıyorum
Bunaltıcı geliyor bana
Tatlım tişörtle yat sadece
Başarmıyoruz köşeye savurup yatıyoruz 😂
Ben başaramıyorum
Asla sütyensiz uyuyamam
Nasıl… sjsj
Uyumuyorum
Çıkar mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı